https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

FOTO: V Križevcih se je plesalo in pelo

Križevci pri Ljutomeru, 30.01.2017 ob 12:00  

V Kulturnem domu v Križevcih pri Ljutomeru je v soboto, 28. januarja 2017, Društvo upokojencev Križevci pri Ljutomeru, pripravilo zimski večer z naslovom Zapojmo in zaplešimo mlajši in starejši.


Društvu upokojencev Križevci pri Ljutomeru predseduje Milica Hamler. V okviru Društva upokojencev pa med drugim delujeta Folklorna skupina Društva upokojencev, ki se je predstavila s spletom plesov ter vokalno instrumentalna skupina Veseli Prleki.

Na prireditvi so kot gostje nastopili: mlajša folklorna skupina KUD Vučja vas, breakdancerja Petra Rajh in David Cimerman; na harmoniki se je predstavil Blaž Sunčič in violinistka Živa Jurič. S petjem so program obogatili: vokalna skupina, ki deluje v okviru KUD Bubla iz Radencev, ljudske pevke iz Male Nedelje, s plesom in pesmijo pa je nastopila tudi seniorska folklorna skupina iz Beltincev.

Moderator prireditve je bil Bojan Rajk, ki je na oder povabil župana Občine Križevci mag. Branka Beleca. Župan je izrazil zadovoljstvo, saj so prireditve, ki jih prirejajo društva v občini kvalitetne in posledično tudi dobro obiskane. Po prireditve je sledila bogata pogostitev z izvrstnimi domačimi dobrotami, ki so jih pripravile članice in člani društva upokojencev.

 Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.