https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Avto Rajh ubranil naslov Citroenov koncesionar leta na področju financiranja

02.02.2017 ob 8:00  

Strankam in sodelavcem se zahvaljujejo za zaupanje ter vabijo v svoj salon na doživetje številnih inovacij in novosti.

Potem, ko je podjetje Avto Rajh iz Ljutomera in Murske Sobote skoraj 20 let posvetilo voznikom Fordov, se mu je konec leta 2013 ponudila priložnost vstopiti v Citroenovo prodajno-servisno mrežo. To je bila pomembna prelomnica, kot se spominja direktor prodaje, Dušan Rajh: »Lahko bi ostali naprej tam, kjer je vse domače in poznano ali pa si upali in iti naprej, se soočiti z novimi preizkušnjami in dokazati v novi konkurenci. Veseli me, da smo to storili in se zahvaljujem strankam za veliko zaupanje, ki ga polagajo v nas.« Kmalu zatem, ko je padla odločitev za širitev, se je 20 letna tradicija soočila s spremembami, preizkušnjami in številnimi neznankami. V ospredje se je postavilo vprašanje ali bo podjetje lahko delovalo enako uspešno in se bo dovolj hitro prilagodilo, se naučilo novih znanj in ponudilo strankam več. Časa ni bilo veliko. V salonu so se prvi Citroeni pridružili Fordom decembra 2013, med novoletnimi prazniki. V prvih tednih januarja 2014 so stekle izdobave novim kupcem.

»Sprva se je vse zdelo precej drugače« se spominja Dani Časar, prodajalec na Ford oddelku podjetja in dodaja, da je »bilo zelo malo časa, da se novi sodelavci združimo v eno ekipo.« Vendar na potrditev, da gre za zmagovalno ekipo, ni bilo potrebno čakati dolgo. V resnici je prišla mnogo hitreje, kot je kdorkoli pričakoval. Leto 2014 je namreč družba Avto Rajh zaključila ne zgolj kot najmlajši član Citroenove mreže, ampak, obenem tudi njen najboljši koncesionar in prodajalec leta.

Po letu 2015 Avto Rajh najboljši koncesionar Citroen financiranja tudi v letu 2016

Da ni šlo za naključje dokazuje naziv najboljši koncesionar Citroen financiranja v letu 2015. Naslov, ki so ga v pomurskem podjetju pravkar ubranili tudi za leto 2016. Na dosežek so upravičeno ponosni in veseli, saj potrjuje, da lahko voznicam in voznikom v Pomurju ponudijo zelo zanimivo ponudbo avtomobilov in storitev, po zelo ugodnih pogojih. »Veseli nas, ker lahko strankam pomagamo, da izberejo pravo opremo, jim pri tem ponudimo inovativne tehnologije, zanimive, sveže oblike in smiselne pakete servisnih ter drugih storitev« poudarja direktor servisa Damjan Raj in dodaja, da se je kolektiv podjetja povečal za kar nekaj sodelavk in sodelavcev: »skupaj smo uspešno prestali izziv povezovanja v uspešno ekipo, ki je zaslužna tudi za ta najnovejši uspeh. Vsem čestitke in iskrena hvala.«

V zadnjih letih je tehnologija v avtomobilski panogi sunkovito napredovala. Citroen je ena izmed najbolj oblikovno izstopajočih in inovativnih znamk. Veliki zasloni, povezljivost z internetom, pametni varnostni in asistenčni sistemi, inteligentne luči ter obsežni garancijski paketi, to so le nekatere spremembe, ki vnašajo svežino v svet avtomobilov. O teh razburljivih premikih lahko pišemo cele knjige, vendar še bolje je, da se ljudje sami prepričamo, na lastne oči. To lahko storite vsak dan med 8. in 17. uro v Avto Rajh salonu v Murski Soboti.

Foto: Avto Rajh

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.02.2017 ob 10:36 gost

      Dobri mehaniki iz propadlega agroservisa so dobili bolšo delavno okolje,zato ne obžalujejo propad AGROSERVISA!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.02.2017 ob 20:21 pred krtkim gost

      Servis je na velikem nivoju. nič ne nardijo, ali ne vejo narditi skasirajo pa. jezik majo dobro podmazan, mislijo da so samo oni pametni.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.