https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Murskosoboški strelci organizirali tretji Lebarjev memorial

Murska Sobota, 8.2.2017  

Minuli vikend je Športno strelsko društvo Murska Sobota organiziralo 3. Lebarjev memorial, tekmovanje strelk in strelcev v spomin na preminulega predsednika Občinske strelske zveze Murska Sobota, dolgoletnega tekmovalca, trenerja in sodnika Jožeta Lebarja.


V streljanju s serijsko zračno puško ter standardno zračno puško je na zračnem strelišču v Domu TVD Partizan Murska Sobota nastopilo 95 strelk in strelcev v 28 ekipah iz 18 strelskih asociacij. Tekmovanje je vodil Igor Makari. Simon Farkaš in Štefan Balaško sta bila sodnika na liniji, ocenjevalca tarč pa Matej Plahut ter Štefan Majc.

Posamično je med člani v streljanju s standardno zračno puško zmagal Mitja Černi iz Gančan pred Juretom Sočičem in Tomažem Kerčmarjem oba iz Murske Sobote.

V ženski konkurenci je med članicami zmagala Tamara Černi iz Gančan pred Natalijo Gjergjek in Ines Kuronja obe s Tišine.

Ekipno so zmagali Gančani v postavi: Mitja Černi, Denis Verbančič in Tamara Černi pred Mursko Soboto in Gornjo Radgono.


V streljanju s serijsko zračno puško je med člani zmagal Franc Kurnik iz SD Janka Jurkoviča od Svetega Jurija. Drugi je bil Stiven Vočanec iz ormoškega Kovinarja in tretji Igor Makari iz ŠSD MS.

Med članicami je bila prva Daniela Maček iz ŠSD M. Sobota in druga Dragica Vogrinčič, DU M. Sobota

Ekipno so zmagali strelci Janka Jurkoviča v postavi Mirko Tenšek, Marjan Horvat in Franc Kurnik pred Kovinarjem iz Ormoža in Mursko Soboto.

Med pionirji je s serijsko zračno puško zmagal Patrik Farkaš, drugi je bil Blaž Makari oba iz ŠSD Murska Sobota in tretji Jan Hanc iz ŠSD Gornja Radgona.

Med pionirkami je zmagala Danijela Maček iz Murske Sobote, druga je bila Katja Zver iz Varstroja.

Ekipno je med pionirji zmagala Murska Sobota v postavi: Patrik Farkaš, Blaž Makari in Timotej Plahut pred Gornjo Radgono in Turniščem.

Foto: Simon Farkaš

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija