https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Petkov popoldanski informativni dan na Ekonomsko šolo privabil številne obiskovalce

Murska Sobota, 11.02.2017 ob 8:15  

Na Ekonomski šoli v Murski Soboti so včeraj potekali informativni dnevi, ki se nadaljujejo tudi danes. Bodoči dijaki imajo v šolskem letu 2017/18 možnost vpisa v štiri smeri, in sicer: ekonomska gimnazija, ekonomski tehnik, logistični tehnik in trgovec.


Dijaki Ekonomske šole so obiskovalce pospremili do avle šole, kjer so predstavili kratki kulturno - umetniški program, na katerem je spregovoril tudi ravnatelj šole Darko Petrijan.

Sledila je predstavitev posameznih izobraževalnih programov, interesnih dejavnosti, projektov za mlade in prakse v tujini. Udeleženci informativnega dne so lahko v živo spremljali pouk, to pa je bila priložnost, da so lahko spoznali bodoče profesorje, dijake in osebje na šoli ter se prepričati, zakaj Srednja šola in gimnazija spada med najsodobnejše.

Na Ekonomski šoli Murska Sobota, Srednji šoli in gimnaziji, bodo v šolskem letu 2017/18 vpisovali v:
    1 oddelek EKONOMSKE GIMNAZIJE
    1 oddelek srednjega strokovnega izobraževanja EKONOMSKI TEHNIK
    1 oddelek srednjega strokovnega izobraževanja LOGISTIČNI TEHNIK
    1 oddelek srednjega poklicnega izobraževanja TRGOVEC

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.