https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Pater Karel Gržan je v prleški prestolnici predstavil svojo najnovejšo knjigo

Ljutomer, 19.02.2017 ob 9:00  

Prleško prestolnico je na dan kulturnega praznika obiskal pater Karel Gržan, ki je v polni poročni dvorani Mestne hiše predstavil sojo novo knjigo “Vstanimo v suženjstvo zakleti!”, ki nosi tudi podnaslov Stop smrtonosni igri polov. Organizator dogodka je bila Enoteka Ljutomer.


Suzana Kolbl se je pogovarjala s patrom Gržanom, ki je med drugim analiziral razklanost slovenskega naroda. Pater Gržan je predstavil, kako usodno se poglablja polarizacija na svetovni ravni, ki pod nevidno taktirko vodi v smer spopada za interes globalnega imperija kapitala. Prihaja namreč čas za osvetlitev javnosti preveč prikritih interesnih ozadij, nakazal pa je tudi smeri možnih izstopov iz manipulacij, v katere smo vsi vpeti.

Pater Gržan je posvaril pred pastmi vojne ali revolucije, ki se slej ko prej izkaže za ponovitev predhodnega stanja.

Ljutomerska županja Olga Karba je patru Gržanu predala Monografijo Ljutomera in se tako njemu, kot organizatorjem dogodka, iskreno zahvalila.

Foto: olgakarba.si

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.