https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

Podmladek Panvite Pomgrad med osem ekip v državnem prvenstvu male odbojke

17.2.2017  

V Šempetru pri Celju je bil v soboto, 11. februarja 2017, odigran tretji krog tekem Državnega prvenstva v mali odbojki. Panvita Pomgrad je na turnirju zasedla končno drugo mesto, ki vodi neposredno v polfinale prve skupine od dveh skupin državnega prvenstva v mali odbojki.


Nasprotniki Panvite Pomgrada so bili domačini SIP Šempeter, ekipa Hoč in Maribora, s katerimi je podmladek Panvite Pomgrad odigral prvo tekmo. Začetek za odbojkarje Panvite Pomgrad ni bil obetaven, saj so na tekmi malo zaspali in tako tekmecu v prvem nizu omogočili, da so povedli in tako so tekmeca spustili predse, ki ga pa žal v nadaljevanju tekme niso več ujeli.

Igralci Panvite Pomgrada so drugo tekmo odigrali proti podmladku Hoč. Prvi in drugi niz sta bila zelo napetiva in zanimiva. Vsaka ekipa je dobila po en niz in tako je zmagovalca odločal tretji niz, v katerem je Panvita Pomgrad nadigrala ekipo OK Hoč in se veselili prve zmage na turnirju.

Tretjo tekmo je Panvita Pomgrad odigrala proti domačinom SIP Šempetru. Tekma je bila podobna drugi tekmi, kjer sta ekipi dobili po niz in je o zmagovalcu ponovno odločal tretji niz. Prav tretji niz je poskrbel za pravo dramo, saj sta ekipi v končnici tekme bili izenačeni pri rezultatu 22:22. Podmladek Panvite Pomgrada se ni dal, borili so se za vsako žogo in dosegli tri zaporedne točke in se tako veselili zmage.  

Foto: Športni klub Pomurje deset

Za malodbojkarsko ekipo Panvite Pomgrada so pod taktirko trenerja Miloša Bavca zaigrali: Jure Fujs, Jure Horvat, Jure Jureš, Klemen Novak, Niko Kovačič, Nik Legen, Luka Merica, Marko Maučec, Timi Prelog, Matjaž Cigut, Urban Rajnar in Miha Sporn.

Državno prvenstvo v mali odbojki SKUPINA HSE
turnir "20"

SIP Šempeter : Hoče 2:0 (26:24, 25:20)    
Maribor mala : Panvita Pomgrad 2:0 (25:12, 25:19)
SIP Šempeter : Maribor mala 1:2 (15:25, 25:16, 28:30)
Hoče : Panvita Pomgrad 1:2 (22:25, 25:23, 12:25)    
SIP Šempeter : Panvita Pomgrad 1:2 (25:19, 12:25, 22:25)    

Ekipa Maribor mala je bila na turnirju prva, Panvita Pomgrad pa druga.



 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.