https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Nekatere pomurske občine imajo danes odprta svoja vrata

15.02.2017 ob 13:00  

V 23 slovenskih občinah danes poteka dan odprtih vrat. Med pomurskimi občinami, ki danes odpirajo svoja vrata so občina Apače, Dobrovnik in Tišina.


Mnogo občin po Sloveniji je oziroma še bo občankam in občanom odprlo vrata svojih uspešnih projektov. Občine bodo organizirale različna srečanja ali pogovore, ter tako pokazale, koliko dobrega je bilo narejenega.

Dan odprtih vrat Občine Apače bo potekal od 15.00 do 17.00 ure. V Kulturnem domu Apače, bo župan Občine Apače, Franc Pižmoht s svojimi sodelavci vsem zainteresiranim občankam in občanom ter predstavnikom medijev ob 16.00 uri, predstavil izvedene investicije v 2016 in zastavljene v letu 2017. Čas si bo vzel tudi za pogovor drugih, za prebivalce občine pomembnih temah.

Foto: obcina-apace.si

Tudi Občina Dobrovnik in Dvojezična osnovna šola Dobrovnik bosta danes od 15.00 do 17.00 ure odprla vrata Dvojezičnega vrtca Pikapolonica. Ravnateljica Milena Ivanuša in župan Marjan Kardinar bosta s svojimi sodelavci vsem zainteresiranim občankam in občanom ter predstavnikom medijev predstavila Dvojezični vrtec Pikapolonica.

Foto: Arhiv Pomurec.com

V Občini Tišina poteka dan odprtih vrat od 12:00 do 16:30 ure. Občankam in občanom bo predstavljeno delo in organizacija občinske uprave. Kot poroča Pomurje24.si bo možen tudi pogovor z županom in zaposlenimi v občinski upravi. 

Med drugim bo potekala predstavitev projektov, ki so pripravljeni za izvedbo in nekateri od njih so že prijavljeni na javne razpise: Agromelioracije, Kolesarska steza Vanča vas – Tišina, Večnamenska športna dvorana in Park ob Bathyanijevem dvorcu.

Foto: Arhiv Pomurec.com

 

 

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.