https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Z ukradeno bančno kartico opravil več nakupov preko spleta

02.04.2011 ob 11:04  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči z gmotno škodo, šest kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, delavcem centra za socialno delo nudili asistenco pri odvzemu otroka, pet primerov povoženja divjadi, poškodbo vozila na parkirnem prostoru ter pridržali dva kršitelja.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino goriva iz tovornega vozila, zasegli bankovec za 20 evrov za katerega se sumi da je ponarejen, primer mučenja živali, kaznivo dejanje zatajitve, ko si je neznanec prisvojil jakno z denarnico in denarjem ter tatvino bančne kartice s katero je neznanec opravil več nakupov preko spleta. Lendavski policisti so obravnavali tudi kaznivo dejanje povzročitve hude telesne poškodbe pri prepiru.   

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola sta bila pridržana voznik osebnega avtomobila ter kolesarka.

Počasi se začenja sezona kolesarjenja. Zaradi tega policisti kolesarjem svetujejo uporabo čelade, vidnih oblačil ter drugih odsevnih pripomočkov. Bodite še posebej previdni in primerno prilagodite hitrost pri vključevanju na prednostne ceste ter v zgoščenem prometu. Držite se urejenih kolesarskih poti, kjer je to mogoče. Tudi vozniki motornih vozil bodite previdni, še posebej pa pazite na kolesarje v naseljih in manj prometnih cestah.

 

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti pogosteje opravljali čez dan na pomurski avtocesti.   

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.