https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na začetek gradbenih del južne murskosoboške obvoznice bo treba počakati

24.02.2017 ob 13:00  

Za izvajalca gradnje južne murskosoboške obvoznice je bilo izbrano domače gradbeno podjetje Pomgrad skupaj s partnerjem Asfalti Ptuj. Na to odločitev pa so se pritožili v družbi CVP.


Izvajalec za gradnjo obvoznice je bil izbran na razpisu ministrstva za infrastrukturo oziroma direkcije za infrastrukturo. Gradbenemu podjetju Pomgrad je tako pripadel projekt v vrednosti šest milijonov evrov. V družbi CVP, ki želi pri gradnji sodelovati s podjetjema RIKO in GP Krk, so se zoper to odločitev pritožili.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Kot piše Vestnik, trenutno vso zadevo pregleduje državna revizijska komisija. Začetka gradbenih del tako ni mogoče napovedati, pojasnjujejo na direkciji za infrastrukturo in to, vse dokler zadeva ne bo rešena.

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.02.2017 ob 16:33 lp gost

      saj mamo čas , pa bomo pač čakali !?

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.02.2017 ob 18:14 22222 gost

      In kak so trobili ka do v kratkem začeli delati ha,ha pa slikali so se nej gospod

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.02.2017 ob 6:37 vladop gost

      DO leta 2050 bo vse napravleno kak nam obečavlejo! (MALO BOMO POČAKALI)

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.