https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Operaterji višajo cene paketov

02.03.2017 ob 12:00  

Včeraj so stopile v veljavo višje cene paketov pri Simobilu, Telekomu Slovenije ter T-2 in to zaradi plačevanja programa Pop TV in Kanala A. Od dva do pet evrov na mesec se bodo podražili praviloma vsi paketi, ki vključujejo televizijo. Pri Telemachu pa cene višajo s 1. aprilom.


Zaradi spremenjenih razmer na trgu bodo s 1. aprilom 2017 spremenili cene določenih paketov širokopasovnih storitev, ki vključujejo digitalno, satelitsko ali analogno televizijo, so zapisali pri Telemachu.

Foto: regionalobala.si

Pri Telemachu bodo cene paketov zvišale za 2,50 evra z DDV na mesec. Izjema so paketi Total TV1 in Total TV2, pri katerih se bo cena zvišala za 2,00 evra z DDV. Od 1. aprila dalje bo za začetni paket Lastovka treba odšteti 22 evrov na mesec, medtem ko bo osnovni paket Lastovka po novem stal 26 evrov, poroča Žurnal24.si.

Do konca marca pa imajo možnost brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni odstopiti od naročniške pogodbe tisti naročniki, ki se s predlaganimi spremembami ne strinjajo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Komentarji

    1. gost
      03.03.2017 ob 19:21 gledalec gost

      Pa kaj ste normalni - operaterji? Namesto, da bi zaračunali PRO PLUSU ki je lastnik POP TV in A kanala, da jih imate vključene v sisteme, vas izsiljujejo s plačilom oni. Me zanima koliko bi stale njihove reklame, če jih nebi mogli preko operaterjev širiti med ljudi. Sem ostro proti temu, da se cene povečajo zaradi teh dveh, oziroma treh programov. Itak ni na njihovih programih nič drugega, kot nasilje. Dajmo gledalci, protestirajmo proti temu izsiljevanju. Izključite programe PRO PLUS iz vseh sistemov, pa bomo videli kako se bodo obnašali.

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.03.2017 ob 10:22 gost

      Naj dajo na izbiro doplačat ali blokirat. Usrani pop in A kanal

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.