https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Mladi Muraši postali državni prvaki

Vipava, 3.4.2011  

V soboto se je v Vipavi odvijal finalni del tekmovanja Zimske lige Rad igram nogomet selekcije U-8 in U-10. Mladi nogometaši ND Mure 05 pod vodstvom Simona Baligača so "razbili" slovenske nogometaše in si prislužili naslov državnih prvakov. Včeraj je male junake in njihove starše sprejel tudi predsednik Mure 05 Miroslav Topič, sodelovali pa so tudi v protokolu pred tekmo Mura 05 - Labod Drava.

V finalnem delu so nastopile ekipe selekcije U-8: ND Mura 05, NK Domžale, NK Vipava in NK Turnišče in selekcije U-10: NK Simer Šampion, NŠ NK Maribor, NK Domžale in Izola.

Za ND Muro 05 so igrali Cipot Tio, Baligač Blaž, Erniša Rok, Žekš Aljaž, Gorza Nejc in Štornik Aleš. Najprej so igrali z ekipo iz Domžal, ki so jo dobili z žrebom, in jo premagali z 2:1, za prvo mesto pa so igrali proti ekipi iz Turnišča, ki so jo premagali z 3:1.

Z odlično igro ter tudi s pomočjo glasnega in vspodbujajočega navijanja njihovih staršev in drugih navijačev je mladim Murašem uspelo "razbiti" mlade slovenske nogometaše, s čimer so postali državni prvaki tekmovanja Zimske lige Rad igram nogomet, Turnišče pa je pristalo na drugem mestu. Nogometaši Maribora pa so si prislužili naslov državnega prvaka v selekciji U-10.

 

VIDEO SLAVJA NAVIJAČEV:

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.