https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Poetični dogodek z Ditko, Lainščkom in Smolarjem napolnil lendavsko dvorano

Lendava, 06.03.2017 ob 8:00  

Minulo nedeljo se je v Gledališki in koncertni dvorana Lendava v počastitev 8.marca odvil koncert glasbene poezije Ditke in Ferija Lainščka.


Pevka, kitaristka in skladateljica Ditka ter pesnik Feri Lainšček navdušujeta poslušalce po celotni Sloveniji. Po sedmih razprodanih koncertih z naslovom »Ne bodi kot drugi«, sta včeraj nastopila tudi v Lendavi.

Ditka in Gorazd Čepin sta uglasbila deset pesmi Ferija Lainščka in tako je nastal celovit pesniško-glasbeni projekt s prepoznavno avtorsko govorico. Na odru so se jima pridružili še člani spremljevalne zasedbe, ki so sodelovali tudi pri nastajanju albuma z naslovom  »Ne spreminjaj me«, kot gost pa je nastopil kantavtor Adi Smolar.

Več fotografij v spodnji galeriji…

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.03.2017 ob 21:48 gost

      Bil je zelo lep večer. Žal pa in bilo videti kaj dosti domačinov. Zanimivo, klape pa vedno "potegnejo" ;)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.03.2017 ob 13:35 gost

      @gost Sem "lendavčan" in še nikoli nisem bil na kakšni predstavi, ka šele da bi vstopil v to dvorano. Kolikor vem, ljudje ki živijo blizu tu (blok, hiša) redkokateri gredo na kakšno prireditev, edino tisti, ki so ali pa se imajo za višji sloj. Ostalo pa so avtobusi iz Madžarske in od drugod.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.