https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Murski Soboti so se srečale otroške gledališke skupine

Murska Sobota, 10.03.2017 ob 12:00  

V četrtek, 9. marca, je v v Gledališču Park Murska Sobota in v Grajski dvorani Murska Sobota potekalo območno srečanje otroških gledaliških skupin Slovenije Mladi Oder 2017. Srečanje je organiziral Javni sklad Republike Slovenije za kulturne dejavnosti Območna izpostava Murska Sobota.


V Gledališču Park Murska Sobota sta se predstavili dve skupini. Kot prva je nastopila skupina Gozdni škrati s predstavo Prijateljstvo pod dežnikom, kot druga pa skupina Frčafele s predstavo Velika družina na taborjenju. Obe skupini sta prihajali iz Osnovne šole I Murska Sobota.

V Grajski dvorani Murska Sobota pa je nastopilo šest skupin. Kot prva je nastopila skupina iz POŠ Mačkovci, Mali Goričanci s predstavo Domača naloga, sledil je nastop skupine Igrajmo se gledališča s predstavo Murči je bil, ki so prihajali iz vrtca Murska Sobota, Dramski krožek Osnovne šole Gornji Petrovci se je predstavil s predstavo Mer li en, skupina Veseli sončki iz Osnovne šole Puconci so se predstavili s predstavo Igrače imajo najraje otroke, skupina Majstri za vse so se predstavili Do tiste stezice, prihajali pa so iz Osnovne šole Fokovci in kot zadnja je nastopila skupina Grajski duhci iz Osnovne šole Grad s predstavo Zeleni fantek.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

 



 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.