https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Moški, ki so mu izrekli ukrep prepovedi približevanja, med postopkom napadel policista

10.03.2017 ob 6:27  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem kaznivih dejanj, tri prometne nesreče z gmotno škodo, eno kršitev javnega reda in miru, eno poškodovanje vozila na parkirnem prostoru, tri primere povoženja divjadi ter pridržali enega kršitelja. 

 

Na področju kriminalitete so v Grabonošu obravnavali tatvino goriva iz tovornega vozila, v Tešanovcih tatvino goriva iz kmetijskega traktorja, v Radmožancih je neznanec poškodoval vreče z gnojilom, v Kuštanovcih je bila obravnavana tatvina lesa, na avtocesti je bil obravnavan tujec ki je uporabljal ponarejeno prometno dovoljenje. V Murski soboti je bil zaradi nasilja v družini obravnavan moški, policisti so mu izrekli ukrep prepovedi približevanja. Med postopkom je napadel tudi policista, zato bo kazensko ovaden za kaznivo dejanje Napada na uradno osebo.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju Murske Sobote.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.