https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Kako so nogometaši Grada "razbili" Čardo

Martjanci, 4.4.2011  

V pomurskem nogometnem derbiju 3. SNL vzhod so nogometaši Grada v nedeljo na gostovanju v Martjancih prepričljivo odpravili domačo Čardo in v prelepem sončnem vremenu razveselili svoje navijače.

Čarda : Grad 0:3 (0:1)

Gledalcev: 400

Strelca: 1:0, 2:0 Krpič (25., 66.), 3:0 Fujs (70.)

Čarda: Prša, Atanasov (Recek), Horvat B., Kerčmar, Vrečič, Cipot, Horvat Z., Kranjc U., Tompa, Zadravec (Grah), Pavel U. (Kranjc D.)

Grad: Nemec, Bernjak, Krančič (Kreft), Krpič (Sukič), Benkič, Baler, Banfi, Stošič, Fujs (Recek), Recek, Šiško

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Simko
      04.04.2011 ob 19:10 Simko

      Zasluženo! ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. zizi23
      05.04.2011 ob 14:17 zizi23

      zdaj morete stirati toga duplastoga trenera Savla, ka ne vej nikaj pa pripelati pravoga trenera vej v nedelo te z savlon pa zgujbili

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. S1Say
      09.04.2011 ob 1:46 S1Say

      najbokše ka tij duplek zizi ideš trenerat, ker obvladaš spune na manageri 2010 a? Poleg toga pa tej nedele nega tekme tij duplek jedan. ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.