https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KOŠARKA

Pomurske košarkarice zmagale na domačem terenu

14.3.2017  

V 11. krogu mednarodne ženske košarkarske lige LPI.SI so igralke Ženskega košarkarskega kluba Pomurje v Murski Soboti premagale ekipo novomeške Krke z rezultatom 48: 47. Rezultat po četrtinah: (2:16, 16:5, 17:15, 13:11).


ŽKK POMURJE : ŽKK KRKA 48: 47

Igralke in strelke Žkk Pomurje: Alja Samec 13, Natalija Rebrica 12, Nina Domjan 8, Maša Črnko 5, Kiara Marinič 4, Ajda Pejčič 2, Tara Tratnjek 2, Anja Zamuda 2, Viktorija Slivnjek, Alja Roudi in Urša Sever.

Foto: zkkpomurje.si

Kot so zapisali na spletni strani Žkk Pomurje, je trener pomurskih košarkaric Slavko Domjan takole komentiral tekmo: "Nedeljska tekma proti visoki postavi nasprotnic iz Novega mesta (štiri igralke 190 cm ali več) je dokaz, kaj lahko stori ekipi duh. Sama igra morda ni bila najlepša za oko, je pa bila izredno razburljiva do zadnjih sekund. Po bojazljivem začetku in zaostanku -14 točk v prvi četrtini, smo s spremenjeno taktiko (agresivno obrambo po celem igrišču) nasprotnice prisilili v številne slabe podaje, ter iz minute v minuto zmanjševali zaostanek (ob polčasu še samo -3 točke). V dokaj izenačenem drugem polčasu so dekleta ohranile mirnost v napadalnih akcijah ob izrazito požrtvovalni obrambi, kjer je tokrat prednjačila Natalija. V infarktni končnici je kljub nekaj poškodbam (Maša, Ajda, Nina, Kiara) dekletom poplačana borbenost, za kar jim iskreno čestitam."  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.