https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V murskosoboški knjižnici Peter Perš predstavil sončni kamen ali azteški koledar

Murska Sobota, 16.03.2017 ob 9:00  

V sredo, 15. marca, je Peter Perš v Pokrajinski in študijski knjižnici v Murski Soboti predstavili sončni kamen ali azteški koledar.


"Za sončni kamen pravijo, da je darilo naši civilizaciji. Nekateri trdijo, da je nezemeljskega izvora in, da je v njem zapisana zgodovina človeštva. Originalni kamen ima premer okrog 4 metre in se je v predkolumbovski dobi nahajal na vrhu stopničaste piramide v bližini Ciudad de México - glavnega mesta Mehike. Sončni kamen je okolico oskrboval s kozmičnimi vibracijami, ki so zdravile ljudi in pospeševale rast rastlin. Po prihodu Kolumba so sončni kamen vrgli v jezero, ker je bil samo "navaden pozlačen kamen". V jezeru so ga našli po nekaj stoletjih in ga vgradili v katedralo v glavnem mestu Mehike, sedaj pa je že več let v muzeju.

Koledar, ki je viden na zgornji sliki je reprodukcija originala, vendar pomanjšana. Sestavljen je iz 95 % kremena in je žarišče izredne energije zaradi oblike in sestavine. Pri radiestezijskih raziskavah smo do sedaj ugotovili, da žarči na štirih nivojih, kjer je četrti nivo - "univerzalna ljubezen" najmočnejši. Univerzalna ljubezen je namreč najmočnejša sila v vesolju.

Sončni kamen se lahko uporabi kot zaščita proti zemeljskim žarčenjem - zemeljskimi sevanji, vodnimi tokovi in prelomnicami.

Moč kamna lahko povečamo s pomočjo kristalov, dragega ali poldragega kamenja. Deluje pa kot ojačevalec energij in dragih kamnov in kristalov. Z njim lahko dvignemo tudi energijski nivo vode. Če prevlečemo kamen s čistim zlatom, moč lahko še dodatno povečamo. Kamen seva v okolico tudi zdravilno energijo v krogu približno 30 metrov. Deluje pa tudi na približevanje naše zavesti kozmičenemu umu", je povedal Peter Perš.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.