https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Vlak v železniškem predoru v Mekotnjaku povozil žensko

05.04.2011 ob 10:36  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, pet kaznivih dejanj, povoženje  na železnici, tri kršitve javnega reda in miru, dve povoženji divjadi in travniški požar.

V vseh obravnavanih prometnih nesrečah je nastala le gmotna škoda.

Na področju kriminalitete so obravnavali tri tatvine in dve poškodovanju tuje stvari. Na območju Gornjih Petrovec  je bila obravnavana  tatvina kosilnice na nitko, na območju Gornje Radgone pa tatvina motorne žage. Na območju Lendave obravnavana tatvina goriva na bencinskem servisu. Na območju M. Sobote in Lendave obravnavani še poškodovanji tuje stvari.  

Ob 18.11 uri smo sprejeli obvestilo, da je vlak v železniškem predoru v Mekotnjaku  povozil žensko, ki je na kraju zaradi hudih poškodb umrla. Z ogledom kraja in z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je strojevodja potniškega vlaka, ki je vozil na relaciji Ormož-Murska Sobota, v predoru na tirih opazil ležečega človeka. Kljub zaviranju mu vlaka ni uspelo ustaviti. Z vlakom je trčil je v pokojno, ki je zaradi telesnih poškodb na kraju umrla. Odrejena je bila sodna obdukcija, ki bo pokazala točen vzrok smrti.

Izven naselja Satahovci obravnavan travniški požar. Zgorelo je cca. 200 kvadratnih metrov podrasti. Požar so pogasili gasilci.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnih krajih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.  

 

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali med Dolgo vasjo in Gornjo Radgono.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.