https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Koncert vokalne skupine BeleTinke z Mladinskim pevskim zborom Osnovne šole III

Kdaj: Sobota, 08.04.2017 ob 19:00

Kje: Murska Sobota, Grajska dvorana Murska Sobota

Koncert vokalne skupine BeleTinke z Mladinskim pevskim zborom Osnovne šole III

Vokalna skupina BeleTinke Kulturno-umetniškega društva Beltinci je začela delovati jeseni 2013 pod vodstvom Tjaše Šimonka. BeleTinke sestavlja 12 mladih, nasmejanih, talentiranih in kreativnih deklet iz vsega Prekmurja. Družijo se ob kakovostnem prepevanju v želji, da bi s pesmijo razveseljevale vse svoje slušatelje. Njihov repertoar se počasi veča, obsega pa tako ljudske kot umetne pesmi. Čez leto BeleTinke organizirajo več samostojnih koncertov po Pomurju, predstavile so se tudi na Dunaju, z veseljem pa gostujejo pri pevskih prijateljih po Sloveniji. Kljub njihovi pevski mladosti je za njimi kar nekaj lepih dosežkov, samo v preteklem letu so na Mednarodnem zborovskem tekmovanju Bratislavske kantate prejele srebrno priznanje v kategoriji ženskih pevskih zborov in zlato priznanje v folklorni kategoriji, bile pa so tudi zmagovalke regijskega tekmovanja Štajerske in Pomurja v Ljutomeru s programom Bistvo ženske ljubezni ter tako nastopile na finalnem koncertu v Slovenski filharmoniji v Ljubljani.

Brezplačne vstopnice pri blagajni Gledališča Park.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.