https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Nafta klonila proti Rudarju, "pomurska reprezentanca" remizirala

Lendava, 5.4.2011  

Lendavska Nafta je doživela še peti spomladanski poraz, tokrat jih je ugnal velenjski Rudar z 1:2. Kljub temu so zaenkrat še ohranili sedmo mesto na lestvici, prvenstvo pa se nadaljuje že konec tedna.  Odigran je tudi prvi krog amaterskega tekmovanja reprezentanc, MNZ Murska Sobota je remizirala z Makedonci.

Nafta Lendava : Rudar Velenje 1:2 (1:2)

Strelci: 0:1 Čadikovski (13.), 1:1 Vinko (34.), 1:2 Bratanović (37.).


Domači bi skoraj povedli že v drugi minuti srečanja, a je močan strel Vaša za malo zgrešil cilj. Le enajst minut kasneje je Rudar iz prve resnejše priložnosti v vodsto popeljal Čadikovski. Sledili sta priložnosti Mujakoviča na strani gostov in Prašnikarja pri domačih, a se rezultat ni spremenil, je pa Nafta izenačila v 34. minuti preko Vinka. Samo dve minuti kasneje so Lendavčani ponovno zaostajali, zadetek je dosegel Bratanovič. Pred koncem prvega polčasa je imel dve priložnosti za ponovno izenačenje Prašnikar, a ni bil dovolj natančen in spreten.


V sredini drugega polčasa je dve priložnosti za izenačenje imel še Vinko, a rezultat se ni več spremenil. Že v soboto čaka Nafto nova težka tekma, saj bodo gostovali v Kopru.

Nafta:
Ajlec, Matjašec, Lazić, Levačič, Prašnikar (od 61. Jovanović), Lesjak, Vaš, Korošec, Tomažič-Šeruga (od 75. Pavel), Ibraimi, Vinko.

Rudar: Jahić, Jelečević, Jeseničnik, Cipot, Novaković, Mujaković, Trifković (od 90. Roj), Korun, Bratanović (od 64. Kelenc), Tolimir, Čadikovski (od 79. Mešić).

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Regions Cup 2011: Naši remizirali, zmaga Turkov

Danes se je pričelo amatersko tekmovanje reprezentanc, v katerem Slovenijo zastopa reprezentanca Medobčinske nogometne zveze Murska Sobota. Naši so v prvi tekmi v Veržeju gostili South East Fyrom iz Makedonije, zmagovalca pa ni bilo. Gostje so povedli v tretji minuti, točko našim pa je v 75. minuti zagotovil Gregor Bokan.

Na drugi tekmi v Križevcih na Goričkem je turška Ankara z 1:0 ugnala FC Carmiel Safed iz Izraela.

Že odigrano:

           MNZ M. SOBOTA : SOUTH EAST FYROM (Makedonija) 1:1
 
           FC CARMIEL SAFED (Izrael) : ANKARA (Turčija) 0:1

Preostale tekme:

ČETRTEK, 7. 4. 2011 ob 16.00 uri - stadion ŠD NK KRIŽEVCI v Prekmurju
 
           MNZ M. SOBOTA : FC CARMIEL SAFED (Izrael)

ČETRTEK, 7. 4. 2011 ob 16.00 uri - stadion NK VERŽEJ

          ANKARA (Turčija) : SOUTH EAST FYROM (Makedonija)

SOBOTA, 9. 4. 2011 ob 16.00 uri - stadion NK VERŽEJ

          ANKARA (Turčija) : MNZ M. SOBOTA

SOBOTA, 9. 4. 2011 ob 16.00 uri - stadion ŠD NK KRIŽEVCI v Prekmurju
 
          SOUTH EAST FYROM (Makedonija) : FC CARMIEL SAFED (Izrael)

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.