https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Svetovna popotnica Nastja na blogerskem potovanju odkriva čare Indije

29.03.2017 ob 12:00  

Nastja Novak, 24-letna blogerka in svetovna popotnica iz Černelavcev se v teh dneh mudi na blogerskem potovanju v Indiji.


Na pot v barvito azijsko deželo ste ji pred dvema mesecema pomagali tudi bralci portala Pomurec.com, saj ste z vašimi kliki pripomogli, da se je uvrstila med 30 srečnežev, ki 15 dni potujejo po atraktivni pokrajini Kerali ter v svojih blogih poročajo o doživetjih.

Nastja je v Indiji že 10 dni, v tem času pa je doživela in okusila že številne eksotične posebnosti te azijske države. V skupini popotniških blogerjev je obiskala mnoge lokalne znamenitosti, zgodovinske stavbe, se družila s tamkajšnjimi prebivalci. Vključujejo se v lokalne aktivnosti, obiskujejo naravne rezervate, kjer so obiskali tudi plantažo čaja, zapluli so po tamkajšnjih rekah, plezajo na vrhove, odkrivajo indijsko kulinariko, začimbe ter še in še.

Kot nam je zaupala Nastja, vsak dan doživijo nekaj posebnega, doslej pa sta njen postulovski duh najbolj prevzeli vožnja in nočitev na house boati (hišici na ladji) ter plovba po rezervatu Periyari Tiger.

Kljub vsej raznolikosti, ki jo ponuja Indija v primerjavi z našim svetom, pa so Nastjo najbolj presenetili prav tamkajšnji prebivalci in njihova prijaznost: »Vedela sem, da so prijazni, nisem pa pričakovala, da bodo prijazni do te mere.« Kot nam je še povedala mlada popotnica, je Kerala dokaj netipična indijska pokrajina. Je najbolj razvita provinca in bolj zelena v primerjavi z ostalimi deli države, čeprav, kot pojasnjuje Černelavčanka, se trenutno spopadajo z najhujšo sušo v zadnjih 150 letih.

Odkrivanje Kerale se bo za skupino blogerjev končalo čez pet dni, kljub temu pa se Prekmurka še ne bo vrnila takoj domov, saj želi raziskati še druge predele Indije. Podrobnosti njenega potovanja lahko spremljate na blogu:  http://brownieonthego.com/ , na Facebooku in Instagramu.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.