https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Soboške ritmičarke nastopile v Ljubljani

12.4.2017  

V nedeljo je v Gimnastičnem centru Ljubljana potekala 1. prvenstvena tekma skupinskih sestav v ritmični gimnastiki. Tekmovanja se je udeležilo 18 deklet iz Društva za ritmično gimnastiko Murska Sobota.


Najprej so nastopile mlajše deklice v sestavi brez rekvizita, Živa Sukič, Maša Farič, Brina Holcman, Iva Kuzma, Julija Šinko, Lana Erjavec in Tijana Rožanc. Nekatere od njih so bile na tekmovanju prvič in pravijo, da je bila njihova prva tekmovalna izkušnja zelo dobra. Osvojile so 11. mesto.

V kategoriji deklic je bilo zelo veliko tekmovalk in naše društvo sta zastopali celo 2 ekipi. Prva ekipa, ki so jo sestavljale Jana Donko, Lana Šiftar, Lina Tibaut in Kristina Bohar, je s sestavo z žogami zasedla 11. mesto. Druga ekipa, Kejša Štertak, Anika Banfi, Taja Babošek in Tiara Baranašič pa so prav tako z žogami pristale na 15. mestu. 

Tekmovanje so zaprle članice našega društva, ki so nastopile v kategoriji članice – pari in trojice. Tudi one so letos izbrale rekvizit žogo in z dobrim nastopom zasedle 4. mesto. Skupino so sestavljale Karolina Vöröš, Ivana Trplan in Nika Šeruga.

Tekmovalke so na tekmovanju spremljale trenerke Anica in Jasna Djordjević, Monika Lončar in Robertina Rožanc. Dekleta po uspešnem prvem tekmovanju že naprej vadijo svoje sestave in se pripravljajo na drugo prvenstveno tekmo, ki bo za individualke potekala 13. in za skupinske sestave 14. maja.

Avtorica: Monika Lončar

Foto: Jasna Djordjević

 

    Fotogalerija