https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Dejan Židan slavnostni govorec na občinskem prazniku v Rogašovcih

02.05.2017 ob 9:30  

Občina Rogašovci je v nedeljo, 30. aprila, na igrišču ob OŠ Sveti Jurij proslavila 18. občinski praznik. Slavnostni govorec je bil podpredsednik vlade in minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano mag. Dejan Židan.


Občina Rogašovci je ob bogatem kulturnem programu praznovala 18. občinski praznik. Zbrane na proslavi je pozdravil župan občine Edvard Mihalič. 

 

Slavnostni govorec je bil podpredsednik vlade in minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano mag. Dejan Židan.

Župan občine Edvard Mihalič je podelil tudi občinska priznanja. Sledila je pogostitev in zabava z ansamblom Franca Miheliča, ob večernih urah pa s skupino Mambo Kings.

Pri pripravi dogodka vsako leto pomaga ena od vasi v Občini Rogašovci. Tokrat so svojo pomoč nudili vaščani in vaščanke vasi Ropoča.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.