https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Zagorelo ostrešje stanovanjske hiše in kmetijski traktor

02.05.2017 ob 7:37  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo, katera se je končala samo z materialno škodo. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in pet primerov povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana tri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in dva požara.

S področja kriminalitete je bil v naselju Kapelski vrh obravnavan vlom v stanovanjsko hišo. Iz notranjosti je neznani storilec odnesel lovsko orožje, denar in zlatnino. V Kuzmi je neznanec vlomil v skladišče trgovine in po prvih ugotovitvah odnesel cigarete. V Banovcih je neznanec z ostrim predmetom namerno poškodoval parkiran osebni avtomobil.

Na njivi izven naselja Šalamenci je prišlo do požara na kmetijskem traktorju. Vzrok požara je verjetno napaka na elektroinštalaciji. 

Ob 2.23 uri smo bili obveščeni o požaru na starejši stanovanjski hiši v Lukavcih. Zgorelo je ostrešje hiše. Požar so pogasili gasilci. Vzrok požara in višina škode bosta ugotovljena po opravljenem ogledu.      

Javni red je bil kršen 3-krat v zasebnih prostorih in 1-krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so petrovski policisti zasegli osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na pomurski avtocesti.

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.