https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Prosti strel: Vroč boj za drugo ligo

4.5.2017  

Na Pomurec.com ob četrtkih objavljamo prispevke iz rubrike Prosti strel, v katerih predstavljamo zanimivosti nogometnega dogajanja na pomurskem območju. Po zanimivem 22. krogu 3. SNL vzhod, po katerem vodilne ekipe ločita le dve točki, smo pogledali v preostanek prvenstva, vi pa sami presodite kateri dve moštvi, po vašem mnenju, imata najboljše možnosti za uvrstitev v 2. SNL.

 

 

Lestvica po odigranih 22. krogih:

 

Nafta 1903 (1)

Nafta že nekaj časa vztraja na prvem mestu razpredelnice. V dosedanjem poteku tekmovanja so ob 17 zmagah in 2 remijih, doživeli 3 poraze, še najbolj najbrž boli poraz v prejšnjem krogu proti Odrancem, ki je prej bolj ali manj "oddano" prvo mesto postavil v neugoden položaj in dodatno začinil preostanek prvenstva. Kljub temu bi moral preostanek prvenstva za Nafto biti bolj znosen kot za preostala tekmeca v boju za naslov.

Preostale tekme Nafte:

23. krog: Grad (13) - Nafta 1903 (1). Lendavčani odhajajo na gostovanje k Gradu, ki se krčevito bori za obstanek. Slednji bodo nogometaše Nafte pričakali z novim trenerjem, saj je Štefana Škaperja zamenjal Bogdan Črnko. Na zadnjem medsebojnem srečanju je slavila Nafta z zadetkoma Vöröša in Vinka.

24. krog: Nafta 1903 (1) - Rakičan (9). V Lendavo prihaja ekipa Rakičana, ki se je (bolj ali manj) že zagotovila obstanek. Zadnje medsebojno srečanje v 11. krogi je pripadlo Nafti z 2:0 (Kovač, Vinko).

25. krog: Čarda (7) - Nafta 1903 (1). Srečanja med Nafto in Čardo znajo biti zanimiva, kar dokazuje tudi zadnji obračun med ekipama, ko je slavila Nafta s 3:2 (Novinič, Zagorec, Kovač; Bencik, Cipot).

26. krog: Nafta 1903 (1) - Polana (10). V zadnjem krogu v Lendavo prihaja vedno neugodna Polana, ki je ob dobrem dnevu sposobna zagosti favoriziranim ekipam. Nenazadnje je bila Polana tista ekipa, ki je v jesenskem delu prvenstva edina porazila Nafto - v Veliki Polani je bilo 3:2 za domače (S. Žalik, Vori, Škafar; Vinko 2x).

 

NŠ Mura (2)

Mura po 22. krogih prvenstva za vodilno Nafto zaostaja za dve točki. Ko se je že zdelo, da se jim po porazu na derbiju proti Nafti obeta boj za drugo mesto, jim je spodrsljaj večnih tekmecev na tekmi proti Odrancem dal dodatnega zagona za preostanek prvenstva, a bodo morali biti pozorni predvsem na Odrance, ki jim tesno dihajo za ovratnik, poleg tega pa se bosta omenjeni ekipi pomerili prav v zadnjem krogu.

Preostale tekme Mure:

23. krog: Hotiza (8) - Mura (2). Mura odhaja na zelo vroče gostovanje na Hotizo, ki okrepljena spomladi igra kot prerojena. Še posebej izstopata zadnji dve tekmi, ko so Hotižanci preobrnili rezultat proti Turnišču in torkova pokalna tekma, ko so dobesedno povozili Odrance. Ob vsem tem dodajmo, da je prvi obračun med tekmecema v tej sezoni več kot prepričljivo dobila Mura s 7:0 (Karas in Kurež 2x, Atanasov, Kozar, Šprajc (ag)).

24. krog: Mura (2) - Bogojina (12). Bogojina še nima zagotovljenega obstanka v ligi, prav tako jim na roko ne gre niti zadnji obračun med ekipama, ko je slavila Mura z zadetki Lukača, Vaša in Maroše.

25. krog: Križevci (14) - Mura (2). Zadnje gostovanje te sezone za Muro bo v Križevcih pri že odpisani domači zasedbi, ki pa bo lahko v tekmo vstopila neobremenjeno. Zadnji obračun med ekipama je pripadel Muri s 4:1 (Maroša 2x, Vaš, Kurež; Bencik).

26. krog: Mura (2) - Odranci (3). Srečanje, ki bi lahko neposredno odločalo o potniku v drugoligaški rang slovenskega klubskega nogometa. Ekipi sta na zadnjem obračunu v Odrancih na tribune zvabili kar 850 ljubiteljev nogometa, bi prav lahko postregli z lepo tekmo in veliko zadetki. To dokazuje tudi rezultat omenjene tekme, ko je slavila Mura s 4:2 (Maroša 3x, Vaš; Balažic, Horvat).

 

Odranci (3)

Odrance so v najožji krog favoritov za uvrstitev v 2. SNL po končanem jesenskega dela najbrž uvrščali le tisti najbolj optimistični. Pa vendarle so se na spomladanski del sezone še kako dobro pripravili. Vanj so stopili tiho, brez posebnih kadrovskih sprememb, a še kako učinkovito. Dejstvo da so na dosedanjih 9 krogih spomladanskega dela prvenstva zbrali prav toliko zmag, pove dovolj. Kljub temu imajo od vodilne trojice verjetno najbolj pester razpored.

Preostale tekme Odranec:

23. krog: Odranci (3) - Beltinci (4). Že v soboto v Odrance prihajajo sosednji Beltinci, kar bo test zrelosti za varovance Bojana Jančarja, ki bodo kljub zmagi proti Nafti le nekako morali odmisliti pokalno blamažo proti Hotizi. Zadnji obračun se je končal brez zmagovalca, bilo je 1:1 (Kosi; Zver).

24. krog: Tromejnik G-Sukič (6) - Odranci (3). Odranci se v tem krogu odpravljajo na vedno težko gostovanje na Kuzmi. Ekipa Tromejnika, ki v tej sezoni igra toplo-hladno, bi znala biti neugoden nasprotnik. Nenazadnje so Odrančani zadnji obračun ekip zapuščali sklonjenih glav, saj je Tromejnik v Odrancih slavil s 3:1 (P. Raduha; G. Bokan, Kous, Lovrec).

25. krog: Odranci (3) - Turnišče (11). Še en sosedski obračun. Ekipa Turnišča si v tem trenutku še ni zagotovila obstanka, tako da morebitna zmaga Odranec ni tako samoumevna. Zadnji obračun so z zadetkoma Horvata in Hozjana dobili Odranci.

26. krog: NŠ Mura (2) - Odranci (3). Srečanje, ki bi lahko neposredno odločalo o potniku v drugoligaški rang slovenskega klubskega nogometa. Ekipi sta na zadnjem obračunu v Odrancih na tribune zvabili kar 850 ljubiteljev nogometa, bi prav lahko postregli z lepo tekmo in veliko zadetki. To dokazuje tudi rezultat omenjene tekme, ko je slavila Mura s 4:2 (Maroša 3x, Vaš; Balažic, Horvat).

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.05.2017 ob 10:31 gost

      ajmo Odranci!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.05.2017 ob 10:33 gost

      Se pa bo verjetno zgodilo , da nebo noben izpal iz 2 lige Koper ni dobil licence ima preveč dolga ga verjetno čaka scenarij ( negdanje ) Mure s tem pa direktno napredujeta dva iz 2 lige. Sicer pa ima Mura lažji razpored in lahko izgubijo v Hotizi in Odrance premagajo doma kar se bo tudi zgodilo in je stvar zaključena.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.05.2017 ob 11:41 en gost

        Pojeb, drugič rajši nika ne komentejraj, ka več kak očitno nemaš pojma o dogajanje v slovenskih ligah. Telko za info, 2.liga se širi za dodatnih 8 ekip, kar pomeni da bodo v 2.ligo avtomatsko napredovala prvo in drugo uvrščena moštva iz vseh štirih 3.lig...

        1 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.05.2017 ob 12:58 gost

        En. pravgotovo nisi razumel ali si pa z glavo kje drugje. Koper izpade v občinsko ligo ! V prvo se uvrstita dva iz druge lige. Torej ostane v 2 ligi vseh 8 ekip in 8 ekip iz tretjih lig, in še tu je vprašaj če hočejo vsi napredovati , ker imajo nekatere ekipe veliko problemov in že sedaj postavljajo veliki vprašaj, vendar ne na vzhodu.Upam da sedaj razumeš ti ..

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.05.2017 ob 12:01 gost

      Gremo Odranci prijdemo za vas tudi navijat iz Hotize zaslužite si 2.ligo nej pa tej Murini napihnjenci

      6 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.05.2017 ob 12:14 Zip gost

      Glede razporeda tekem ima Nafta najtežjo nalogo in dvomim, da bodo uspeli vse tekme zmagati. Krivi so si seveda sami. No pustimo se presenetiti in počakajmo do konca, kajti verjetno bo šele v zadnjem krogu znano, kdo bo novi drugoligaš.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.05.2017 ob 12:16 Mura je večna gost

      gost zgoraj, ka pa bluziš, Odranci nemajo šans, Mura pa Nafta ideta dale. ka se pa tijče napihnjencov, zakoj pa je največ gledalcov da Mura špila. Zatou ka je magnet.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.05.2017 ob 12:45 gost

      Novi,trener, pri Gradu je Črnko,nas Križevce je spravil na zadnje mesto,sedaj bo še z Gradom ispadel ??

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.05.2017 ob 12:51 gost

        Dengrad je podpredsednik v Muri in Gradu,on je zamenjal legendo Škapera,ta cirkusant de vse zapravo oba kluba,na nikoj.z Muracom načelu.

        2 8 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.05.2017 ob 14:52 gost

        Pri Gradu smo se mučili za ta klub,da bi sedaj en cirkusant to vse uničo.pelaj si Črnkoja domov,z njim smo že ispadli

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.05.2017 ob 13:05 gost

      V Soboto žuti zmagajo v Odrancih,v Nedeljo Mura povozi Hotizo(Međimurje 2)pa še malo sanjajte loleki,Odranski in Hotižki.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      04.05.2017 ob 13:42 gost

      Nebojte se Hotižanci,in dudeki,čez mejo,samo tri komade vam damo.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      04.05.2017 ob 14:27 gost

      Veržej, Zarica je zamenjala trenerja,kaj še čakate zamenjajte vašega predavatelja,(trenerja ???) z predavateljem boste ispadli.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      04.05.2017 ob 14:44 gost

      Verzej se vedno v coni za izpad. Napredka pa ni videt, kljub temu, da imajo Vokica in Voklisevica in, da ni uspel premagat konkurentov za izpad.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.05.2017 ob 15:17 gost

        Kaj je tem trenerjem v Veržeju da ne spravi skup udarnih enajst igralcev. Lešnik ma pro. licenco . Pa kaj muti z nemočnim Koprivicoj in Ciglaričem treba dat naprej robusne igralce jih ima...... ne palčke. A mu bo povedal Belec ko bo vse prepozno ? Ali bo igral že Šauperle in Petek ? Tudi zaradi teh dveh je Veržej spodi ....... poškodbe.... pa poglej kaj se ti lahko zgodi.Polajžar je tudi vse počasnejši prepočasi odreagira malo dečko brzine..

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.05.2017 ob 15:47 gost

        Pa si poglej 11 ki bi zmogla precej več ; Andrejč-- zadnja linija -Srnec - Aleksandrov - Polajžar ali ( Vindiš) - Karlošec - pred njimi - Derviševič - vezna linija - Džeri - Vokič - VOK - Čuk - ( Vindiš ) v napad bi porinil Cvrtilo če je okreval Šauperli ali Petek. To je najboljše kar ima pa tega ne ve spravit skup. Ti so na teh mestih dokazali da so najboljši, Trener pa tak.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.05.2017 ob 0:57 gost

        ta tvoja postava je po zapisnik sodec malo cudna. Srnec eno tekmo je, pa ga ni, pa spet je. Aleksandrov nima ene minute v jesenskem delu, Dzerija vedno menjavle. ne poznam fantov dovolj dobro da bi lahko ocenjeval, ampak vrjetno trener postavi ekipo za katero misli da lahko odigrajo enakovredno z nasprotnikom.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      04.05.2017 ob 14:51 gost

      MURA BO POVOZILA MADŽARSKO HRVAŠKE KLUB IZ HOTIZE!! HOTIZA VI STE KLUB BREZ TRADICIJE IN PRIHODNOSTI. VI STE KLUB ZA DVA MESECA IN ADIJO NAZAJ V REALNOST IN BORBO V MNZ LENDAVA! TEKME PROTE MOSTJU IN ČENTIBE SO VAŠ RANG!

      6 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.05.2017 ob 16:15 hotizanec gost

        Mij ka nemamo tradicije in prihodnosti?!Pa što je že 3x propadno Hotiza ale vaša svejta Möjra.Pogledne se letneco nastanka pa te lapaj.Hotiza 1970- Mura 2005.In tej letnice so merodajne gledej tradicije.Ne kijte se z letnicov 1924 ker vij ste nej M od tiste mure

        12 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.05.2017 ob 17:34 hotizanec 2 gost

        Malo si pogledni zemljevid idiot. Hotiza je nej dvojezično selo, niti nema Mađarof v ekipi, pa tuj če bi mejla še itak bouše kak Mura ka ma 50% gledalcof iz Pušče! Ka ste te vij li kakši klub? Ciganski!! Vüpan ka nakladejo toj "velkoj" Muri 05, kera igra v ograček ligi par komadof.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      04.05.2017 ob 15:12 trener gost

      Po cem sklepas, da bo Mura povozla Hotizo????????? Daj odgovori mi na vprasanje. Spremljam jaz dobro Muro in Hotizo, pa nisem najbolj prepricam, da bo tako lahko!!!! Ti meni samo odgovori, kak bo Mura povozila Hotizo???? Mene zanima samo nogomet, ne, kaj bo v prihodnje.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.05.2017 ob 15:26 gost

        Če se lejko vmešan je Mura po kvalitete igralcov, Hotizi dajo petardo. Hotiza je od edinoga močnoga nasprotnika (Nafte) zgibijla. Ostale klube iz ograček lige so pa na nivoje Hotize. Mura in Nafta sta prevelka kluba za ograček ligo.

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      04.05.2017 ob 15:33 gost

      Buteci,veržej sigurno ispada z temi uvoženimi igralci in trenerjem,keri nima pojma.ti zgoraj butec,saj pa Mura in Nafta,sta slučajno v tej ograček ligi,še en mesec,pa adijo ograček liga.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      04.05.2017 ob 15:40 gost

      Novi direktor (Športni) pri Gradi,pri Muri direktor,v Avstriji špila,pri Gradi direktor.cirkus.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      04.05.2017 ob 15:54 gost

      Mura:Beltinci 0:0, Beltinci:Hotiza 2:4 z lahkoto, koliko je trebalo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      04.05.2017 ob 16:20 gost

      Mura dobij par komadov na Hotizi,moremo biti realni Mura nima igre to se je pokazalo v Ljutomeri,igralci nedajo vse od sebe

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      04.05.2017 ob 16:31 gost

      Ce bi Lotmerk imel golmana tapravega, nebi dobli te tri naivne gole. Pa mali Lotric jim je povzrocal velike preglavice. Tu bodo Biro, Zelko, Horvatinovic, Skoliber in druscina neizprosni.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      04.05.2017 ob 18:24 gost

      pri Muri ma kartone Rešek sepravi ga v nedelo nede, hotiza je kompletna? če zna što

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.05.2017 ob 19:33 gost

        Tako je,..Rešek pri Muri kaznovan na naslednji tekmi-se pravi, proti Hotizi. Hotiza-kompletna, brez poškodovanih in kaznovanih.

        2 1 Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      04.05.2017 ob 19:39 damir gost

      Kot domačin bom na kratko povedal..lejko se zgodi 5:0 ali 0:5...marsikaj bo odvisno od dnevne forme posameznikov, sreče..pa nenazadnje tudi od sodnikov.. nenazadnje je dober primer lige prvakov med tekmo Bayern-Real.. nen komentiral sojenja, ker itak nema smisla..nej mi je žal ka je Bayern vo spadno..žal mi je, na kakšen način je vu spadno..upam na fer sojenje in naj zmaga nogomet..naj bo 5:0 :-)

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      04.05.2017 ob 19:55 gost

      Ti si betežen,pa Mura pride v Hotizo.dobijte petardo.loleki.

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      04.05.2017 ob 20:25 gost

      Pri muri falijta lukač (poškodba) in rešek (kartone). Še vedno pa so tu vaš, maroša, matič, tomažič, kozar, karas, pucko, lonzarič, ajlec, atanasov, zorko... Tak ka o kvaliteti mure ne bi dale debaterale. Vse de odvisno od dnevne forme in sreče.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      04.05.2017 ob 20:57 hazarder gost

      Mura je sama sebej okrepila gda je dala sumljivoga Luka iz gola! Ajlec je golman, kakšnoga Mura še nej mejla! Luk je daubo v dvej tekmaj 6 golov, Ajlec v treh tekmaj niti enoga! Luk bau še vničo ostale golmane v klube , če jih bau trenejro!

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      04.05.2017 ob 21:11 trs gost

      Lešnik je niti predavatelj ,niti trener.Trener je na papiri licence pa nema. Tak šibkega Veržeja še nejsan vido. Nima odnosa z ljudmi kar je izredno pomembno tako z igralci kot z ostalimi. Na raspolago ima odlične mladince katerim pa neda priložnosti. Kaj mislite vodstvo Veržeja koliko mladincev bo vam ostalo v klubu ko in Če izpadete iz lige????

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.05.2017 ob 22:03 gost

        in keri mladinec je sposoben po tvoje igrati v 2SNL? sam ne mi Vidovica omenjat, on se v ogrcek ligi nemre igrati

        1 3 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2017 ob 17:30 gost

        Vidovič je čisto ok igralec ,doktor za marsikoga na svojem položaju ,tako tehnično kot fizično.

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.05.2017 ob 0:53 gost

        glede na pokazano do sedaj je fantu limit 2 mladinska liga, ce bi bik tak dober bi ostal v MBju

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.05.2017 ob 8:18 gost

        Ne na pamet....Verzej ga je vpoklical nazaj in zprosil ce lahko predcasno odide izMB da pomaga svojim obdrzati se v drugi ligi ,v MB je bil kot posojen igralec.On je vsaj prisel v ekipo ti verjetno se nisi niti do ljudskega vrta...

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      04.05.2017 ob 21:23 mladi nogometas gost

      Nujno vklopit mladince v clansko ekipo, ker to, kaj zdaj ģledamo ni podobno nicemo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      04.05.2017 ob 21:31 gost

      Lukač? Rešek? Mura je ekipa 11 igralcov, Mura premaga Hotizo z pol moči! Adijo ograček klube in adijo ograček liga.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      04.05.2017 ob 21:44 Muraš gost

      Ne ven, keri ste bole pritišnjeni - kao Muraši ka se preseravate pa izzivate (še deca so bole resna kak vi), ali ostali, ka spadnete na ta poceni provociranja.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.05.2017 ob 23:23 Navijač Hotize gost

        Točno tak se strnjan s tebo to sigurno pijsejo kaksa deca ali pa ne zreli bedaki za nas Hotizance de ta tekma velik dogodek zmaga pa naj boljši . Tudi mij mamo v spomladansken deli odlično ekipo kera se lejko kosa z vsemi . Vij deca pa samo dele pišite te glupe komentare ka bar se z njih lejko smeji cejla Slovenija

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      04.05.2017 ob 21:52 prave muraš gost

      Ge san Muraš in mi ne provociramo, ampak to so dejstva in zdaj bi naj nas Muraše bilo sram, ker je Mura dobra ekipa ali ka?? Tij si otrok, ka se sramujeß moči Mure!

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      04.05.2017 ob 22:13 gost

      Pa koliko vi trenrate, polj mora neka razlika bit. Pa igralce imate prvoligaske, pa se vedno niste prvi. Sreco imate samo, da se druga liga siri, drugace vas se nebi blo v drugi ligi.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      04.05.2017 ob 22:25 gost

      Nej ka bi na konci mura bila prva, ka te pa te pravle. Kakše razlog te iskale, ka te nan lejko metali polena pod noge? Smešni ste eni, mura je pač mura in to se vijdi tudi v vašoj nevoščljivoste.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      04.05.2017 ob 22:49 gost

      Beltinci so trdo zasifrani na 4. mesti. Zadnjij par tekem se vidi ka nemajo več motiva. Tak de pomoje tudi v Odrancaj. Nede nikša katastrofa či zgibijo. Pa pomoje rajši vidijo Odrance na 2. mesti, kak pa soboške purane.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      05.05.2017 ob 6:42 gost

      Mura je zakon Pomurja!!!!!!!

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      05.05.2017 ob 6:45 Za premislek gost

      Najbolj smešno na koncu bo pa seveda na koncu, da bodo ponujali še tretjemu ali še celo četrtemu v 3 ligi vzhod, saj iz preostalih lig ni interesa in realnih pogojev klubov za 2.snl...zato se malo vsi skupaj zamislite...regija,ki je najmanj razvita ima naenkrat največ interesa za 2.ligo...realno zagotoviti finančna sredstva dolgoročno ni lahko....primer mure,nafte,beltinec iz preteklosti....zato ne z glavo skozi zid....

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      05.05.2017 ob 7:26 gost

      Druga liga tudi ni vec tako kvalitetna, je pa hudicevo draga in se gledalcev je malo na tekmah.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      05.05.2017 ob 9:41 gost

      Jakopič PAZI,začasni trener in igralci se napijajo pa feštajo,toliko drugič o imenih,sram vas je lahko,da ne živite športno,ker bo potem prepozno.

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      05.05.2017 ob 10:05 gost

      Ze slavijo vstop v drugo ligo.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      05.05.2017 ob 10:07 gost

      Stara pesem se ponavlja (Cifer),sedaj (Ošlaj),pijančevanje,ponočevanje,mali nogomet,cirkus,in to Murec podpira,klovn.

      1 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2017 ob 11:09 gost

        Na bijki v Černelavcih smo vidli kak je biu zarejzani. Prva dama prekmurskoga nogometa pa tou ne komentejra. Verjetno ji takšno stanje paše.

        0 1 Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      05.05.2017 ob 10:08 afta he gost

      V Soboti je odvisnost gledalcev od rezultatov, pa mogoče še ob "derbijih - lokalnih". Najmanj 2.000 gledalcev je zmanjkalo proti Beltincem zaradi poraza v Lendavi, za kar pa nosi klub sam posledice. Tudi 10.000 EUR so s tem zgubili pa še kaj pri šanki.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      05.05.2017 ob 10:12 gost

      Nič ne bodo ponujali, zgleda ka slabo spremljaš ostale tretje lige. Iz štajerske gre v drugo ligo Maribor b pa tudi drugouvrščena Rogaška Slatina hoče v višji rang, o tem je blo že veliko napisanega. Z Ljubljanske regije hočejo gor Bravo,Bled, Ilirija in Ivančna Gorica, tudi o tem je že veliko pisalo iz primorske pa sigurno gojita ambicije Tabor Sežana in Jadran Dekani, še posebej v Sežani so se zelo okrepili, ker delajo ekipo za drugo ligo, tak da ne nekaj na pamet. Malo berite slovenski nogometni portal tam se veliko piše tudi o nižjih ligah tudi veliko intervjujev je itd.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      05.05.2017 ob 10:39 gost

      Začasni trener in klovn direktor,z nekaterimi igralci že slavijo drugo ligo.Jakopič za tvojim hrbtom delajo.

      0 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        05.05.2017 ob 10:52 gost

        Ka smo zvedli navijače Mure v sredo na mladinski tekmi. Ošlaj baje ma večje probleme z alkojom kak Cifer .Klovn omejene Murec je Cifra zaradi pijančevanja stiro iz kluba. Podmukle Luk je direktor športnoga centra v Vidoncaj. Gor je pripelo Maruškoja in Semlera, keriva sta plačaniva . Cirkus Mura Kuzmič samo tak dale. Jakopič tej te bodo pojedle.

        2 11 Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      05.05.2017 ob 10:57 gost

      Pa še Domžale ščejo svojo ekipo B v 2. ligi... imajo neuradno podporo NZS, ne vem pa kak do to zriktali.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      05.05.2017 ob 11:20 gost

      Kaj pa nas edini drugoligas se ima ambicije igranja v drugi ligi.?? Igralce navlecene od vsepovsod ali rezultatov pa nikjer. Se je smiselno zivotarit tako dalje, ali pa treba zacet na novo z svojimi igralci iz svoje sole, ki ima decke, ki bi dali dosti vec, samo priloznost jim treba dati. Trener clanov, naj malo pogleda v mlade selekcije, ker do zdaj ni zgleda, ker drugace bodo izstopni letniki odsli drugam.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      05.05.2017 ob 11:41 gost

      Oh še kako imajo želje po ostanku v 2 ligi in tudi svoj kader želijo v naslednji sezoni ali to sedaj morajo pripeljati do ( srečnega ) konca.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      05.05.2017 ob 11:58 lepi dnevi Verzejskega nogomet gost

      To se mi pa dopade, da koncno zacnejo s svojim kadrom. Verzej spremljam vec, kot 10 let in za njega so vedno igrali s srcem okoliski igralci oz. domaci. Prejsnja leta smo v velikem stevili hodili na vsa gostovanja Verzeja neglede je igral. Igralci so bili nasi prijatelji in kolikokrat smo sli na pijaco po kaksni tekmi, ker smo z igralci bili povezani. Danes je manj ljudi na domacih tekmah, kot nas je bilo na gostujocih. Verzej ima tradicijo in za ta klub trebajo igrat igralci, ki cutijo pripadnost, kot so to generacije pred njimi.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      05.05.2017 ob 13:31 gost

      Za Veržej naj igrajo z srcem,brez plačila,ti si en telebajsek,Veržej dužen vsepoprek,nobeden igralec vam nebo igral zastonj,pozabite.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      05.05.2017 ob 16:19 gost

      Resnično :En starš je pripelo nadarjenega sina v 1 ligaški klub ne želim izpostaviti kluba ! Pa starš vpraša vodilnega v klubu koliko pa mu boste plačali !? Čez čas ta pove trenerju pokaži njima kje so vrata !!!! Če to razumeš - te potem se zavedaj svoje karjere. Najprej moraš nekaj doseči potem poišči klub ki si ga želiš ali če te hočejo imeti, poglej da bi bil vsaj drugoligaš, nato pride tudi kaj denarja in mogoče karjera. Če ne dosegaš 2 lige je tvoja karjera fuč ali upanje.Končno vodilni v klubih posebno v 2 ligi imajo veliko finančno odgovornost in zaradi koga ? ker dečkom omogočajo da naredijo karjero. Ti gost mogoče tebi dolg ja večina ne si pa verjetno bil slab igralec .

      0 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    46. gost
      05.05.2017 ob 16:38 gost

      Veržej se že 2 leti skozi šlepa in temo enkrat more biti kraj

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    47. gost
      05.05.2017 ob 16:46 gost

      Drugo ligo igrajo mladinci, da se dokazejo, polj pa vsi grejo igrat za denar. Pa kdo, od resnih igralcev bo zivotaril v drugi ligi, ali kaj bluzis. Idi delat v fabriko, pa zato ne dobis placila.?? Pa ves koliko kvalitetnih igralcov igra v tretji ligi za denar, ki bi lahko jutri igrali v drugi ligi.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.05.2017 ob 12:10 gost

        Tepček za drugo ligo ni marsikateri Murin igralec A veš pri Zahoji je najprej nogomet potem če si za kaj pride denar in še takrat se strogo pogaja ali pa ne ponudi vzami ali odidi. Prekmurci ne vemo kaj je dober fuzbal zato pa samo denar vidite in živite v izmišljenem svetu. Dostojanstvo in kultura pa je na psu. Hitro bojo klubi brez denarja in boste prosili da bi lahko igrali za svojo dušo.

        2 2 Prijavi neprimerno vsebino
    48. gost
      05.05.2017 ob 17:21 Müjra gost

      Bimboji murini 05.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    49. gost
      06.05.2017 ob 8:54 SKV gost

      Podpirajte mlade igralce naj bo to Veržej,Mura,Ljutomer ali kdorkoli drugi. Igrajo zastonj in to niso profesionalci z letnim proracunom Milion €. Kolikor pa čitam tu gor je tričetrt zavisti namesto podpore.Zdravo je rivalstvo to razumem ,da pa probate očrniti mlade igralce v vzponu je pa debilno in nedopustno. Kot sportni pedagog vam priporočam vzeti kakšno knjigo v roke o vzgoji mladega športnika!

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    50. gost
      06.05.2017 ob 21:46 Etko gost

      PREDAVATELJ spet izgubil z Verzejem,ka bote ze stirali toga nazaj vMaribor???Forsirate zanic Hrvate ,Drvisevica ,ki je vse prej kak dober lasten kader pa ne dobi priloznosti.Mislim ka bote v dvejh mejsecih ostali brez kadra sli bodo tako clani kak igralci iz mladinskega pogona tisti ka kaj velajo te van pa naj PREDAVATELJ spila.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    51. gost
      06.05.2017 ob 21:58 gost

      Verzej je imel odlicno ekipo vsa leta, fantje so bili klapa in te igralce bi trebalo zadrzat. Ta ekipa je sestavljena na horuk in zal mi je tistih domacih fantov, ki so se ostali, da se mucijo v tej drugi ligi.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    52. gost
      07.05.2017 ob 14:30 Gost gost

      Športni pedagog - naivno je tvoje pričakovanje ... 3/4 lidij, ka tu komentira, knjig sploh ne čita. Če bi vsaj stripe, bi že bil napredek. Prvič - obvladajo slovnico kak ges atomsko fiziko, drugič - so nafudnjeni, prepričani o lastni večvrednostni in to prenašajo na nivo "svojoga" kluba in tretjič - vidi se po komentarjih, keri med njimi so zagrenjeni in hudobni.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    53. gost
      08.05.2017 ob 9:02 gost

      ost - | 05.05.2017 ob 10:52 Ka smo zvedli navijače Mure v sredo na mladinski tekmi. Ošlaj baje ma večje probleme z alkojom kak Cifer .Klovn omejene Murec je Cifra zaradi pijančevanja stiro iz kluba. Podmukle Luk je direktor športnoga centra v Vidoncaj. Gor je pripelo Maruškoja in Semlera, keriva sta plačaniva . Cirkus Mura Kuzmič samo tak dale. Jakopič tej te bodo pojedle. PIJANA JE TVOJA CEJLA FAMILIJA PA TI TELE,PODPIŠI SE ČE MAŠ JAJCA,PEDERČINO DA TE NABIJEM NA K....

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.05.2017 ob 9:22 IQ gost

        Cirkus Murine klovne trenere in uprava se je zbidijla . Od včerajšnje velke zmage nad real Madridom pokajo mišice, ha,ha,ha..

        0 2 Prijavi neprimerno vsebino
    54. gost
      08.05.2017 ob 9:49 gost

      Takšno obnašanje, kot jo imajo nekateri murini" navijači" ne vidiš nikjer v Prekmurju, obnašajo se vulgarno naspram sodnikov, to ni za poslušat, to sodi v neke druge čase, nikjer niti v eni vasi na vseh tekmah ni slišati takega besedjnaka, v Hotizi ste pokazali svojo kulturo. Pa da ne bo kdo pomislil, da so to mladi ljudje..ne niti slučajno ne..srednja generacija, ki je odraščala v svojem izražanju primernem okolju. Pa smo mislili, da so najbolj nekulturni ljudje doma na Goričkem..ne, tam so doma prijazni in spoštljivi ljudje in ni slišati nobene žalitve na takem nivoju in besednjaku kot ga uporabljajo nekateri izmed murinih navijačev, najbolj žalostno pri tem pa je, da mislijo, da so pri tem dejanju smešni ali celo pomembni..zbogom pamet in vsi tisti, ki to počnete, sramoto delate klubu in nam vsem, ki nam je nogomet v srcu.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.