https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Brezplačni tečaj nemščine za zaposlene

Kdaj: Četrtek, 08.06.2017 ob 16:00

Kje: Martjanci, Bistra hiša Martjanci

Lokalna razvojna fundacija za Pomurje, vabi zaposlene odrasle na brezplačni tečaj nemškega jezika, v okviru katerega boste udeleženci spoznali osnove nemščine in usvojili osnovna znanja za samostojno komuniciranje v nemščini.

Začetek izvajanja tečaja je predvideni v začetku junija 2017 (8. 6. 2017, ob 16. uri), odvisno od popolnitve prostih mest. Tečaj se bo izvajal v učilnici Bistre hiše Martjanci, Martjanci 36, 9221 Martjanci. Tečaj traja 20 ur in se bo izvedel v okviru 5-ih srečanj. V skupini bo do 12 udeležencev. Na tečaj se lahko prijavijo zaposleni odrasli (zaposleni, samozaposleni in kmetje), pri čemer bodo imeli prednost zaposleni odrasli, starejši od 45 let.

Prijave na tečaj zbiramo po elektronski pošti kristjan@lrf-pomurje.si ali preko telefonske številke 02 538 13 54. V primeru vprašanj se lahko obrnete na zgoraj navedena kontakta.

Vljudno vabljeni!

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.