https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Veliki finale Lige ENA med Transpak Ključarovci in ŠD Ribno

25.5.2017  

V petek ob 20. uri bodo Pečarovci na Goričkem gostili finale 1. slovenske malonogometne lige na travi Lige ENA, v katerem se bosta pomerili ekipi Transpak Ključarovci in ŠD Ribno. Na povratni polfinalni tekmi med Transpak Ključarovci in ŠD Černelavci so prvi slavili z 1:0 in si tako s skupnim rezultatom 6:0 zagotovili vstopnico za veliki finale. 


Na povratni polfinalni tekmi je bil za Ključarovčane uspešen Matej Filipič, ki je zatresel nasprotnikovo mrežo že v prvem polčasu in tako skupno prednost še povečal. Černelavčani so na povratni tekmi sicer popravili vtis s prve tekme, kljub temu pa so se morali posloviti od nadaljevanja Lige ENA. Dokazali so, da so izredno kakovostna malonogometna ekipa, na katero velja resno računati tudi v prihodnji sezoni. Transpak Ključarovci, ki so že ob začetku Lige ENA izrazili željo po finalu, tokrat sanje tudi doživljajo. Drugi finalist ŠD Ribno iz Ribnega pri Bledu so v domači ligi v najmočnejši skupini A trenutno na 2. mestu in bodo tako kot Ključarovčani naredili v športnem boju vse, da postanejo prvi prvaki Lige ENA.

Finale 1. slovenske malonogometne lige na travi bo skupaj s Slovensko malonogometno zvezo (SMZ) organiziralo Športno društvo Pečarovci. Pred samim finalom bo ob 18. uri potekala prijateljska nogometna tekma med veterani iz Občinske zveze klubov malega nogometa Puconci in veterani iz Zveze klubov malega nogometa Ravenska liga.   

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.05.2017 ob 10:27 gost

      Brez veze. Sami igralci 3. lige.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.05.2017 ob 10:49 gost

      Pa ni to rekreativna liga??????????? Kako pol lahko igrajo igralci velikega nogometa???? To je po moje, ce ne obvladas velikega nogometa, da se gres izivljat na mali nogomet, proti igralcem, ki igrajo za svojo duso. Popravite me, ce se motim!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.05.2017 ob 11:21 gost

      Točno tak, pisec ob 10:49. Isto kak politika, če nisi sposoben za nodjo, ministra itd. - boš državni sekretar, Tudi nogomet ubira poti politike, kot pri nas vse panoge. Če nisi za tretjo ograček ligo, se izživljaš nad tistimi, ki ljubiteljsko špilajo. Tu se pa imaš za doktorja nogometa, napihnjenci zahrbtni!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.05.2017 ob 11:54 gost

      Samo se manjka, da se bo rekreacija igrala za denar! Pripeljes zvezdnike na vas, domaci igralci, ki pa bi radi igrali, pa obsedijo na klopi in spet so brez rekreacije. Zelo prav pa pridejo domaci igralci, ko se mora kaj postorit ob igriscu, samo potem zamenjajo vloge.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      29.05.2017 ob 10:09 gost

      Kdo pa je zmaga v finale?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.