https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Truplo policistke našli v avtu na parkirišču pred murskosoboško bolnišnico

26.05.2017 ob 12:00  

V avtomobilu znamke Renault Clio, so v četrtek, na parkirišču pred murskosoboško bolnišnico, opazilo žensko, ki ni kazala znakov življenja.


Po zadnjih podatkih gre za 49-letno hrvaško policistko, uslužbenko Policijske uprave Varaždin, kriminalistko Suzano Vugrinec, ki je bila pogrešana od nedelje. V avtomobilu pa naj bi bila mrtva več kot 24 ur.

Suzana Vugrinec se je ukvarjala z družinskim nasiljem ter nasiljem nad otroki in ženskami. Hrvaški organi so sprožili mednarodno iskalno akcijo, ker so kamere na mejnem prehodu Mursko Središče-Petišovci posnele, da pogrešana vstopila v Slovenijo.  

Kot navajajo Slovenske novice je tiskovna predstavnica PU Murska Sobota Suzana Rauš potrdila, da pri 49-letni hrvaški policistki niso ugotovili znakov nasilja. Vzrok smrti pa bosta razkrili nadaljnja preiskava in najbrž sanitarna obdukcija.

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.