https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Želite podariti travo ali seno za konje?

01.06.2017 ob 7:05  

V Konjeniškem centru Rakičan želijo tudi letošnjo sezono svojim petnajstim konjem zagotoviti zadostno količino sena, primernega za krmo. S tem namenom pozivajo vse, ki svojih travnikov letos še niste pokosili, da se jim oglasite in ponudite travnik, da ga pokosijo oni.


Prvo letošnjo košnjo lahko na širšem območju Murske Sobote, Beltinec ali Moravskih Toplic namesto vas opravijo oni. Vsekakor lahko travo pokosite, posušite in spravite tudi sami in jo konjeniškemu centru ponudite v odkup. V Dvorcu Rakičan bi želeli odkupiti tudi manjše letošnje bale.

Za več informacij se jim oglasite na telefonsko številko 051 482 484 (Aleša Bagari) ali po elektronski pošti na naslov info@ris-dr.si.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.