https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Na festivalu nogometa zaključili tekmovanja v mlajših selekcijah

Velika Polana, 4.6.2017  

V Veliki Polani so, v okviru 9. festivala nogometa MNZ Lendava, z zaključnimi turnirji končali tekmovanja v selekcijah U7, U9 in U11. Ob koncu so najboljšim tudi izročili medalje in pokale.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.06.2017 ob 11:03 chelini gost

      Kalijo se nove generacije, ki bodo za 10 let niko i ništa, saj pa teritorij Hotiza - Polana - Turnišče - Črenšovci ni ponudil 15 let dobrega nogometaša, oziroma talenta, ki bi sploh vedel, kaj pomeni, KAJ JE SMISEL NOGOMETNE IGRE. Kot se lahko prepričamo v tretji ligi - ograček pol klubov goji igro BUM NAPREJ, BUM V OUT, samo što dalje od gola, da o kakih igralcih, ki bi znali žogo zadržati vsaj 16 sekund - sploh ne govorimo. Vidimo TRENERJE TEH SELEKCIJ, POLOVICA SE NIKDAR NI Z ŽOGO SREČALA, OZIROMA predvidevali so, da tudi oni obvladajo to umetniško zvrst, ki se ji reča NOGOMET.

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.06.2017 ob 20:37 gost

      se vidi ka si redko na tekmaj ka Polana poleg Beltinec in Odranec špila najlepši nogomet!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.06.2017 ob 20:48 gost

      Polana je pokazala v zadnji tekmi z Nafto kaki nogomet špila..;.-)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.