https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Poletna muzejska noč

Kdaj: Sobota, 17.06.2017 ob 18:00

Kje: Gornja Radgona, Muzej Špital Gornja Radgona

V soboto, 17. junija 2017, bomo slovenski muzeji in galerije že petnajsto leto zapored odprti pozno v noč. Tudi letos - le korak stran od vas! Preživite poletno muzejsko noč v naši družbi! Z vami in za vas vse tja do 23. ure.

Poletna muzejska noč je največja promocijska akcija slovenskih muzejev in galerij, ki predstavlja ustanove in njihove vsebine kot prostore sproščenega preživljanja prostega časa. Tudi letos - le korak stran! Tudi v radgonskem Špitalu bomo namreč rajali vse tja do 23. ure.

Med 18. in 23. uro vas tako vabimo k brezplačnemu spoznavanju špitalskih zgodb, ob 18. uri k odprtju nove občasne razstave Zbiralci v odprtem depoju muzeja. To leto bo še posebej sladko; z vrečkami sladkorja se bo namreč predstavljal Jožef Andrejek. Od 18. ure naprej pa lahko v soju bakel prisluhnete tudi Muzejskim kresnicam pred samim muzejem.

Preživite poletno muzejsko noč v naši družbi!

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.