https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Bakovski tek privabil številne tekače

Bakovci, 13.6.2017  

Minuli konec tedna se je v Bakovcih, v okviru Pomurskega pokala, odvijal 3. Bakovski tek, ki je privabil 82 tekačev. Vsak tekmovalec je prejel darilo ter malico, najboljši v vsaki kategoriji pa tudi pokale. Prireditev, ko jo je organiziralo Večetnično kulturno, izobraževalno, turistično in športno društvo Bakovci se je odvijala v okviru projekta Slovenija v gibanju.


Na Teku občanov je v dolžini 1500 metrov med člani zmagal Dušan Fister iz Kolesarskega kluba Tropovci, drugi je bil Tvit Trajbarič iz Atletskega kluba Panvita in tretji Andrej Fruhvirt. V ženski konkurenci je zmagala Klementina Kojek iz VKITŠD Bakovci pred Simono Fruhvirt in tretje uvrščeno Ano Bagari.

Na 8,5 km dolgi progi je med člani zmagal Matej Gider iz Rogašovec, drugi je bil Iztok Fister iz Bakovec, in tretji Branko Lehner iz TS Radenska. Med članicami je v ženski konkurenci na 4,3 km dolgi progi zmagala Klavdija Celec, druga je bila Jožefa Antolič iz AK Ormož in tretja Anemary Puhan.

V kategoriji Baby tek je med dečki zmagal Gal Kardoš iz Vrtca Krog pri deklicah pa Zala Kreft od Svetega Jurija. V preostalih mlajših kategorijah so med dečki zmagali: Rene Bačič, Maj Babič oba iz Puconec, Tilen Pajnhart iz Osnovne šole II MS, Gal Čizmazija in Aljaž Frühvirt oba iz Bakovec. Med deklicami so zmagale: Soraya Frühvirt iz Bakovec, Lara Bertlanič iz Puconec, Lara Horvat iz Atletske šole Vitko ter Živa Horvat in Melanie Kuhar obe iz Bakovec.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.