https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Hokejisti Lipovcev obranili naslov

13.6.2017  

Hokejisti na travi, ki tradicionalno končujejo prvenstvo med zadnjimi v kolektivnih športih so z tekmo med Lipovci in Moravskimi Toplicami 8:0 (4:0) zaključili sezono 2016/17.


Čeprav je tekma imela pomemben tekmovalni naboj, saj bi gostom ob veliki zmagi še lahko prinesla naslov prvaka, je ekipa Moravskih Toplic šla v tekmo zelo boječe, kar so domačini hitro opazili in v 70-ih minutah dobro prerešetali sicer odličnega vratarja Moravskih Toplic Danila Ciza. A kljub temu so gostje zadovoljni z sezono, saj so po dolgih letih dosegli drugo mesto in se uvrstili v tekmovanje evropskega pokala.

Lipovci : Moravske Toplice 8:0 (4:0)

Strelci za Lipovce: Franc Maučec, Martin Mesarič 2, Boštjan Stanko 2, Luka Vegič, Robert Mesarič in Beno Vrbnjak.

Po tekmi so razglasili najboljše v vseh selekcijah in dali plakete za najboljše igralce, strelce in vratarje. V konkurenci članov je bil najboljši igralec Peter Fras iz Moravskih Toplic, strelec Franc Maučec in vratar Jernej Vučko, oba iz Lipovcev.

V konkurenci članic so naslov obranile igralke Moravskih Toplic. Najboljša igralka in strelka je Petra Dervarič, vratarka pa njena sestra Sandra.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.06.2017 ob 20:46 gost

      Bravo! Lipovci osvojili vse kar je bilo možno. Čestitke!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.