https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

V Mursko Soboto prihaja največji elektronski glasbeni dogodek v Pomurju

Murska Sobota, 13.06.2017 ob 13:00  

Ta petek bo na grajskem dvorišču v Murski Soboti potekal največji elektronski glasbeni dogodek v  Pomurju – DESTINATION X.

Nastopili bodo trije mladi in vzhajajoči DJ-i Bekko, Herflex in Impulz, ki prihajajo iz različnih koncev Slovenije, in skupaj z njimi se boste 16.6. podali na skrivnostno vesoljsko potovanje po galaksiji svobode in ljubezni v neskončnost…neskončnost X.

Dogodek, z začetkom ob 21.00 prinaša nepozabno in kvalitetno izkušnjo ter nepozabne spomine. Poleg odlične glasbe vam bomo skupaj z različnimi svetlobnimi, laserskimi ter dodatnimi efekti, hostesami, barmani, cocktaili ustvarili vzdušje, da se boste počutili kot na drugem planetu…planetu X.


Pri projektu To Infinity and Beyond se nam je pridružila tudi največja turistična agencija za mlade Mondial Travel, s katero bomo 16.6. napisali prvo skupno zgodbo na skoraj 1000 let starem dvorcu v Murski Soboti.

Vstopnice je možno vstopnice kupiti po predprodajni ceni 5€ TUKAJ in na vseh prodajnih mestih sistema Eventim Si ali na dan dogodka.

Več informacij o dogodku lahko najdete na www.destination-x.si, spremljate pa ga lahko tudi preko Instagrama @dest1nationx.

»Vesolje je polno skrivnosti…Čas je, da ga spet raziščemo…Napiši svojo zgodbo X 16.6. med zvezdami…«

 

NAGRADNA IGRA

V sodelovenju z organizatorji podarjamo 5 × 2 vstopnici za petkov dogodek. Sodelujete lahko preko elektronske pošte.

 

Nagradno vprašanje:

Koliko DJ-ev bo nastopilo na potovanju v destinacijo X?

Odgovore na nagradno vprašanje pošljite na nagradna.igra@pomurec.com, zraven pa pripišite še vaše podatke (ime, priimek, naslov).

Nagradna igra traja do četrtka, 15.6.2017 do 12. ure. Nagrajenci bodo o prejemu nagrade obveščeni na elektronski naslov.

    Fotogalerija