https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Živa Horvat četrta na Svetovnem prvenstvu v disco dancu

26.6.2017  

Od 22. do 25. junija je v Chomutovu na Češkem potekalo Svetovno prvenstvo v disco dancu.

Nastopilo je 2800 plesalcev iz 19 držav. Iz PK Zeko se je prvenstva udeležilo 6 plesalcev, ki so dosegli naslednje rezultate:

4. mesto Živa Horvat disco solo mladinke

28. mesto Nives Miško in Živa Horvat disco pari članice

57. mesto Karolina Senčar disco solo članice

57. mesto Nives Miško disco solo članice

70. mesto Tjaša Štornik disco solo članice

108. mesto Lana Škedelj disco solo mladinke

123. mesto Nuša Lajh disco solo mladinke


Več fotografij v spodnji galeriji ...

"Zelo sem vesel, da ja Živi uspel preboj v finale. Mislim, da je prva Slovenka med solistkami, ki ji je to uspelo. Nismo potovali v popolni postavi, zato so dobile priložnost ostala dekleta, za nekatere je bilo to prvo svetovno prvenstvo. Pare sta odplesali solidno, v zadnjem kolu je bilo nekaj manjših napak, ampak sem vseeno zadovoljen, saj je Živa še mladinka in je tekmovala med člani in je imela manj kot 6 ur počitka od solo tekme, Nives pa je prvo leto med članicami, tako se veselim prihodnjih nastopov. Ta teden nas čaka še 4 dni državnega prvenstva in potem zaslužen počitek."

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.06.2017 ob 4:08 Iva Vučak gost

      Čestitam Živi in njeni družini za podporo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.