https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Soboško poletje 2017: Prekmurska godba Bakovci z gostoma Manco Špik in Isaacom Palmo

Kdaj: Petek, 14.07.2017 ob 21:00

Kje: Murska Sobota, Trg kulture

SOBOŠKO POLETJE 2017

PREKMURSKA GODBA BAKOVCI Z GOSTOMA MANCO ŠPIK IN ISAACOM PALMO (Slovenija, Argentina)

Prekmurska godba Bakovci je dobro znan in uveljavljen orkester, ki bo prihodnje leto praznoval 90 let delovanja. Ponaša se s številnimi zlatimi plaketami z različnih tekmovanj, sestavlja ga več kot šestdeset članov vseh generacij. Njihova odličnost ni ostala neopažena niti v tujini, kjer vsako leto nastopajo in predstavljajo slovensko kulturo. Lani so začeli pisati tudi Zgodbe Prekmurja, kot so poimenovali svoj koncert v Cankarjevem domu, s čimer želijo lepote Prekmurja približati širši Sloveniji. Njihov raznovrstni glasbeni repertoar zajema orkestralne skladbe ter priredbe slovenskih in tujih popevk, koračnice, pa tudi filmsko glasbo in melodije velikih klasičnih skladateljev. Na svojih koncertih so gostili številne priznane slovenske glasbenike. Gosta na tem večeru bosta Manca Špik in Argentinec Isaac Palma, ki ga je v Slovenijo pripeljala ljubezen. Glasbena ustvarjalca sta skupaj posnela uspešnico Oba, Isaaca pa se mnogi gotovo spomnijo tudi iz šeste sezone šova Slovenija ima talent.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.