https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

To so prosta delovna mesta, ki so trenutno aktualna v Pomurju

12.07.2017 ob 7:00  

Objavljamo prosta delovna mesta aktualna v Pomurju, ki so trenutno razpisana na spletni strani Zavoda za zaposlovanje.

Čista narava, javno komunalno podjetje d.o.o. išče administratorja. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 13.7.

Osnovna šola Janka Ribiča Cezanjevci išče čistilca. Delo se ponuja za nedoločen čas za skrajšani delovni čas, in sicer 4 ure na teden. Prijavite se lahko do 13.7.

Aleksander Vrbančič s.p. išče šest monterjev. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 9.8.

Osnovna šola IV Murska Sobota išče spremljevalca gibalno oviranih učencev in dijakov. Delo se ponuja za določen čas do 30.6.2018 za skrajšani delovni čas, in sicer 20 ur na teden. Prijavite se lahko do 13.7.

Foto: Arhiv Pomurec.com

Splošna bolnišnica Murska Sobota išče petnajst srednjih medicinskih sester v negovalni enoti/pripravništvo. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 13.7.

Zdravstveni dom Ljutomer išče štiri tehnike zdravstvene nege – pripravnike. Delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 18.7.

Lang, prevozništvo in turizem, d.o.o. išče dva voznika. Delo se ponuja za avgust in september za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 27.7.

Osnovna šola IV Murska Sobota išče učitelja predmetnega pouka – profesorja športne vzgoje s specialno pedagoško dokvalifikacijo. Delo se ponuja za nedoločen čas za skrajšani delovni čas, in sicer 20 ur na teden. Prijavite se lahko do 13.7.

Osnovna šola Turnišče išče učitelja športne vzgoje. Delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev, od 1.9.2017 do 31.8.2018 za skrajšani delovni čas, in sicer 20 ur na teden. Prijavite se lahko do 13.7.

Nova Ljubljanska banka d.d. Ljubljana išče dva bančna komercialista. Delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijavite se lahko do 14.7.

Vsa ostala razpoložljiva delovna mesta si lahko pogledate TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.07.2017 ob 21:30 lolek/bolek gost

      Hvala Avstrija ?!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      12.07.2017 ob 22:10 gost

      Glavni sindikalist v drzavi je danes govoril, da morajo od dobickov v firmi imeti tudi delavci. Pridejo lepsi casi za postenega slovenskega delavca.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.07.2017 ob 22:48 gost

      tij zgoraj, oprosti, tij si zalutao v slovensko kroniko, gda je šče šteri sindikalist kaj pametnoga izpljunil iz ust

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.07.2017 ob 6:21 Gost gost

      Ni še čas za večje plače za đrlsvce ker si morajo tajkuni še jahte nabaviti ka do se na morji z njimi v metali. To je bistvo slovenskega privatnika vrak po delavci. Naj crkne če nemre živeti.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      14.07.2017 ob 10:15 čubula gost

      Ovi iz Ljutomera je že našel sužnje za pobiranje česna ?Poščijem se na negov česnek in na njegovo plačilo

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.