https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

Jani Horvat izdal tretji singel Ljubiču usne njene

02.08.2017 ob 7:30  

Jani Horvat je izdal svoj tretji singel z naslovom Ljubiču usne njene.


Je avtor tako besedila kot tudi glasbe. Omenjena pesem je bila na radiu Murski val izbrana za pesem tedna, za kar se še posebej zahvaljuje vsem, ki so glasovali. Prav tako se zahvaljuje tudi Murskemu valu za vabilo na oddajo Domača plošča.

Pred kratkim je posnel še dve novi skladbi, kateri bo predstavil na radijskih postajah, kmalu pa bo izdal tudi videospot za pesem Ljubiču usne njene, ki je prav tako poslušana tudi v Beogradu in Sarajevu.

Fotogalerija

Komentarji

  1. gost
    02.08.2017 ob 10:23 gost

    Bruuuuuh!!! Kje so zlati časi, ko pesmi ni mogel posneti vsak, ki ima pet minut časa???

    14 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  2. gost
    02.08.2017 ob 11:25 kje je dober okus gost

    Dajte mi prosim nazaj "komisijo za šund", prosim, prosim!! sicer pa prava muzika za Murski val.

    7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    • gost
      02.08.2017 ob 13:00 gost

      Se strinjam. Kje so časi, ko so na Murskem valu glasbeni redaktorji imeli vsaj malo okusa in tudi osnovni nivo glasbene izobrazbe? Nas žalost se nikoli več ne bodo vrnili, zato pa predvajajo razne Horvate, Tivadarje ...

      10 1 Prijavi neprimerno vsebino
  3. gost
    02.08.2017 ob 13:24 gost

    Pa daaaaaaj ...ka se vam meša ka to vrtite???Frajer je itak odpelani....debil

    8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  4. gost
    02.08.2017 ob 16:53 gost

    zdaj žee Hrvaške pevce vabite na murski val, vsaki jebeni prek meje je za vas talent. Jebala vas Hrvatska pa cropop!!!!!!

    9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  5. gost
    02.08.2017 ob 17:11 gost

    Zaostali prekmurski radio, čas vas je povozo, živite v preteklosti in se jočete za minulimi časi skupaj z vašimi cipresastimi zamurjenci..:-)

    7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  6. gost
    02.08.2017 ob 17:20 gost

    Murski val - propala investicija, zaprite ga, deske vse povprek zabijte, tak ka več ni Bog nede mogel notri, istrošena frekvenca, tudi v Celju vas več ne poslušamo, šalabajzerji eni!

    8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  7. gost
    02.08.2017 ob 18:42 Gosak gost

    Najprej sem se čudil, zakaj je Murski val populariziral Janija Horvata kot pevca "domače plošče", saj so omenjene, če se ne motim, samo skladbe v hrvaškem jeziku. Potem sem nekje prebral, da je omenjeni gospod obiskoval OŠ II Murska Sobota in da je romskega porekla. Tako lahko sklepam, da je doma iz Pušče ali bližnjega romskega zaselka. To seveda ni nič narobe. Pričakoval pa bi, da bi se bolj posvečal romski in slovenski glasbi. skoval OŠ II

    11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
  8. gost
    07.08.2017 ob 14:25 Tozo gost

    .... kot vidim , komentirajo sami vrhunski glasbeniki , upam , da v kratkem kateri naredi pomurski bum , ki bo odmeval v sloveniji

    1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.