https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Muraši prepričljivo z 1:4 boljši od Fužinarja

6.8.2017  

Mura je pričela svoje popotovanje po 2. SNL. Fantje so v 1. krogu sezone 2017/18 gostovali v Ravnah na Koroškem pri domačem Fužinarju. Uvodna tekma sezone je na tribune privabila okrog 900 gledalcev, ki so imeli kaj videti. Padlo je namreč kar 5 zadetkov.


Fužinar Ravne Systems : Mura 1:4 (0:1)

Strelci za Muro: Alen Kozar 2x, Luka Bobičanec in Rok Sirk.

Mura je premoč kronala v 26. minuti, ko je v daljši vratarjev kot zadel Luka Bobičanec in tako zabil premierni zadetek v letošnji sezoni. Prvi polčas se je končal z vodstvom Mure z 0:1.

Foto: nsmura.si

Povišanje vodstva Mure na 0:2 je sledilo v 57. minuti, ko je prvič na tekmi zadel Alen Kozar. Mura je tudi v drugem polčasu nizala priložnosti. V 77. minuti je padel še tretji zadetek, ko je žogo v prazno mrežo porinila Rok Sirk po lepi podaji Luke Bobičanca. V drugem polčasu so do nekaj priložnosti prišli tudi domačini, ki so v izteku tekme uspeli doseči časten zadetek. V 89. minuti je bil iz bližine uspešen Peter Stočko. Muraše to ni kaj prida zmedlo in v 92. minuti je piko na i s svojim drugim zadetkom postavil Alen Kozar, ki je zadel v daljši vratarjev kot z roba kazenskega prostora. Ostalo je pri zmagi Mure z 1:4.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      06.08.2017 ob 16:01 fuži gost

      Vsaka čast Muri na zmagi, ampak ta Fužinar nima kaj iskati v 2. lige. Sramota za NZS. Tukaj je več kot pol lige nekonkurenčne oziroma kot lani Radomlje v 1. Lige, kar posledično za kvaliteto ni dobro. Veržej, Fužinar, Jadran, Brda, Rogaška,... Smešna kvaliteta in tukaj Mura na sezono samo za trenerja zapravi 90.000,00 euro za plačo , premije in uvrstitev v 1. Ligo.

      5 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      06.08.2017 ob 16:18 gost

      Bravo mura, samo tak dale. V nedelo idemo iskat nove 3 pike proti radomljan.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      06.08.2017 ob 16:20 žerdinjo gost

      Koji kurac "podari"trenerju v taki drugi ligi toliko denarja?Pa ta liga je na nivoju tretje lige oziroma nemške šeste regionalne. Nogometna zveza, boli njih đoko za kvaliteto, glavno ka se špila, klubi vplačujejo evrčke, vodstvena drhal pa te evrčke pospravlja v žepeke, ha,ha,ha..

      5 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      06.08.2017 ob 16:56 gost

      Ne lazite o placi ce nimate pojma. Nasedate gostilniskim debatam.

      9 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      06.08.2017 ob 17:21 Basus gost

      Jasno je da nekaj ekip pac ne sodi v drugo ligo,enako kot ankaran,aluminij in se kdo ne v prvo ligo...o tem je brezpredmetno govoriti,je pa jasno,da je mura favorit v tej ligi,z to ekipo niti ne sme biti dvoma...

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.08.2017 ob 17:36 gost

      Druga liga z desetimi klubi je bila kvalitetna in ze lani ni bila vec na nivoju prejsnjih let. Kvalitetni igralci so odsli v tujino ali v tretje lige za vecji denar. Zdaj pa so ekipe sestavljene z mladimi igralci.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.08.2017 ob 20:58 gost

      Ne me basat z kvaliteto 2 lige skoro vse ekipe druge lige so se pojačale z 1 ali 2 ligaškimi igralci, predvsem ligaši ki so prišli iz 3 lige . Primer Mure Nafte Ilirije Brava itd in zdaj mi klatite nivo 3 lige pa dajte Odranci pa Bogojino Rakičan vsi so v pripravah popušili od 2 ligašev kar precej . Zakaj Mura Nafta ni šla v ligo z tistimi ki so bili prvi ali drugi v 3 ligi. Na podlagi enega rezultata in katastrofalne vročine ocenjujete igre ekip 2 lige. Počakajte da vas dajo na realna tla vsaka tekma je pojem zase . Da je Dob dal Nafti gol bi se zapr in bi bilo drugače ali Veržej iz penala povedel bi lahko bilo obrnoto vendar to je nogomet zato ne sklepajte prehitro ker nogomet v 2 ali 3 ligi je dan in noč pa če vam je prav ali ne.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      06.08.2017 ob 21:11 gost

      Gost basus ne ocenjuhj kdo sodi v drugo ali prvo ligo. Potem je tu mura,ki je totalno neresen klub. Že dvakrat so razpladli,nekaj let nazaj so prišli v prvo ligo s cetrtega mesta v drugi ligi. Sedaj so prišli v drugo ligo iz drugega mesta. Upam se staviti da tudi sedaj v drugi ligi ne bodo ne plrvi ne drugi. Kak dolgo bodo lahko plačali igralce in trenejra. Vprasanje je kako poslujejo.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      06.08.2017 ob 21:36 gost

      Kak je pa igral Veržej,je gdo bil na tekmi,po rezultatu glatko izgubo.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      06.08.2017 ob 23:29 split gost

      to i je samo želja, ka bi vse skup razpadnolo, ampak to lejko samo senjaš! znamo ka vas vse bolij, ka se je končno v klube vse pošlihtalo, pa so not prave lidgej, kere resno neka ščejo naprafte s klubon. tak da, samo đauče, mogoče de te baukše

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      07.08.2017 ob 9:20 gost

      Murina uprava je včeraj bijla dugo na forume, ka pijšejo in skrivajo denarne tokove. Smrdi,smrdi....

      1 15 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.08.2017 ob 21:45 klovni gost

        Upravni odbor rejdno minuse linka, gda se pijše kaj proti njim. Cirkusantska uprava!

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      07.08.2017 ob 11:36 Murska sobota gost

      Pa ka v pizde mate s to Muro... če ste nej navijač te ne odperajte teh novic. Nej ka ste skoz pametni tu gor, pa ščete slabo klubi keri ma 200 dece včlanjene ka se bavi s športon... pa dečki fer dobivlejo pejneze ka brsejo v drugi ligi...to je pohvalno nej ka serete ka smrdi pa ka do propadnole... jebo vas ta nevošljivost če ge neman te naj soside tuj nemajo. Ne ukvarjajte se z njime če van na kurac idejo... bravo Mura samo tak dale normalnin liden ste lejko vzgled!

      20 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.08.2017 ob 13:51 gost

        Letošnji mladinci, kateri so zaključili z mladinskim stažom in so v Muri brsali 10 let in plačevali vadnino so tudi pametni ?? njihovo deco ste v rit brsnole, dokejč so pejneze nosili za vadnino ste jim pa nebesa obljubljali.

        6 10 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.08.2017 ob 18:47 gost

        Pri Muri so mladinci skos dobili šanso, če so bili zadosta dobri. Generacija Lotriča, Janže, Bohara, Grujške, Gačevskoga je zmagala mladinski pokal, lanski mladinci pa so špilali drujgo mladinsko ligo. In na žalost je razlika med prvo in drujgo mladinsko ligo ogromna. Letos če de se keri od mladincov resno izkazo, de naslednje leto zagotovo dobo šanso pri članaj. Ampak preskok iz drujge mladinske lige k članan, ki ciljajo prvo mesto v drujgi članski ligi je na žalost prevelki. To pač trbej razmiti. Tudi ge ščen ka se še 1x ponovij tista generacija odličnih Murnih mladincov..vupajmo ka čim prlej.

        5 2 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.08.2017 ob 22:38 Kuzmič lažof gost

        Zakoj murino vodstvo si pijše opravičila, ka so natirali deco iz kluba gda so končali z mladinskim stažem?? V 3. ograček lige ste nej vupali nikome dati šanse, nej, ka bi zdaj v 2. Lige in naslednjo leto v 1.Lige. Gda so pa osvojili 1.mesto in se uvrstili v 1. Ligo ste že naslednji den na njih pozable. Murina veleumna uprava omejena prosim, ka spizditi iz foruma, ka samo s s ojim pisarjenjem podžigate narod. Mladinski trener je daubo velko premijo za uvrstitev v 1.Ligo, mladinci pa prst v rit in izkaznico v roke. Sram te bilo Kuzmič. Sami nateguni in lažnivci . Deco so naša bila dobra edino gda je trbelo vadnino plačati. Pokvarjenci.

        6 7 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.08.2017 ob 23:16 gost

        San znal ka de neka takšnoga prišlo od enga komentatora. Ge san fejst daleč od Murinoga vodstva, odin pa na ogromno tekem po Evropi, ker mi je to posel in znan stvari poglednoti realno. Realno je to, ka je druga mladinska liga po kvaliteti slaba. Kot drujgo, šanse nejso dobili zato, ker se je mladince spravlalo v prvo ligo in nejso upali tvegati 2 tekem v 2 dnevih, oz mladinci nejso meli pravice nastopa, če je preteklo manj kot 24 ur od ene tekme. Kot tretje pa se je profesionalizem fejst težko iti. More biti pri nogometašu prisotno trdo delo, samostojne vaje po treningih, športno življenje, šola in ambicije kluba. Znan ka bi vsak starš rad videl svojega otroka pri članih, ampak na žalost ne gre to tako. Veržej je znani po delanju z mladinci, ampak Veržej si drugega kak to pač ne more privoščiti. In prav je tak, zato bi mogli vzpostaviti podoben sistem kak trojček Dob, Radomlje, Domžale. Dob in Radomlje sta bazen za Domžale. Tak bi tudi Veržej, Čarda, Rakičan itd mogli biti bazeni za selekcioniranje za preboj k Muri. In dokler ne bo ta sistem vzpostavljen, Prekmurski fuzbal na dolgi rok nima prihodnosti.

        7 6 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.08.2017 ob 0:00 gost

        Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha... Ne se mantrat s tak dugim opravičilom. Ko jebe starše in njihovo deco. Mijslin, ka je tau stavek, katero Kuzmič in prijatelji v zasebnom krogu govorijo. Glavno, ka je Zahovičov sluga pripelo s sebof Štajersko falango.

        8 5 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.08.2017 ob 12:54 gost

        Bohar,Gačevski nimata nič z zmago Mure v mladinskem pokalu,ne žali tistih,letnik 92 ,93,keri so ga dejansko osvojili.Sedanji , izhodni mladinci , prvaki 2.lige nejso dobili šanse.Če klub ne vzgoji igralca ali dva na sezono za člane,zadosta žalostno.

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.08.2017 ob 14:33 BP gost

        pa ka vi mislite, ka de vsake mladinec lejko špilo v članske ekipe mure?? dajte starše, umirite se malo!! takše generacije, kak so bli Lotrič, Janža, Bohar, Gačevski, mi lejko še en lejpe čas senjamo!! say znan ka bolij, ka sinek nede pre članaj, samo gledajte malo realno!!

        2 4 Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      07.08.2017 ob 12:28 Prlek gost

      A vete kaj čis vredi je če bi Mura prišla v 1 ligo bi meli kon iti na prvoligaško tekmo jas jin od srca želin zato brez veze to nekaj motate tu gor če pa si večina želi prvoligaških tekem Nafta še nima zaj ambicij. Veržeji pa želim da letos ostonejo v 2 ligi ker negi morejo špilati ti pubeci ki so dobri ali včasig v 1 ligi nemrejo nastopati zato kapo dol Kapuni pa njegovi ekipi.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.08.2017 ob 16:49 gost

        Za tebe bizgec je očitno Maribor predaleč, ka bi vido prvoligaško tekmo..aja..Mariborčani ne priznajo Prlekov za Štajerce..hehe pa te je sram po ljuskewm vrti po prleško gučati..zdaj te razmim..no ja..:-)

        1 8 Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      07.08.2017 ob 15:14 gost

      Pri Muri ne smrdi,tebi se je v glavi slama vužgala pa to smrdi budala jedna,vij stariši pa imate probleme z svojo deco in to ste eni in isti,što van je kriv ,če so slabi in ne sposobni za drugo ligo,če bi bili dobri bi sedaj na posoji v 3 ligi bili v prvi postavi ali pa rezerve.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      07.08.2017 ob 15:34 gost

      mura je cilj prva liga in mislim ka de uspelo in strdim delom se daleč pride samo tekmo po tekmo trbe iti in se nej obremenjevati z drugimi so vzponi in padci to je nogonet kjer lahko vsaki vsakega premaga olimpija je v soboto igrala z novincom triglava 0:0 in ma proračun 10× več od mure in kakše igralce majo tak ka nevoščlijvci zaletite se v zid z glavo samo naša mura iz murske brez lendave

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      07.08.2017 ob 16:41 gost

      Točno to ka si pravo za olimpijo pa triglav drži eni majo plačance eni pa srce vsi pa znajo brsati ,sten ka je mura že prle mejla ekipo za vrh 2 lige,pa si je zmislo Šimundža ka bi še lejko par svojih mariborčanov notri spravo ,ka še naj uni malo spocecajo tou Muro pa Kuzmiča poven van fuzbal je grato politika ,politika pa je kurva pa naj je tov soboti LJUBLJANI ALI V Veržeji ,štou se prav pijše pa štou maže ,de špilau

      4 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.08.2017 ob 14:36 BP gost

        vsi mariborske igralce so IGRALCE MURE!!! nejso posojene, če do šli iz kluba, de keš dobila MURA, nej MB!! dajte se to že enkrat v glavo vcejpete!!

        1 1 Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      07.08.2017 ob 16:57 samonašamuraizPeklenice gost

      Slušaj ti serator iz mure iz sobote, imamo i mi pekleničari svoju muru..kapiš? nije vaša jedina! uostalom, vi je možete imati, mi nečemo vaše, a svoje ne damo A bormeč garantiram, da smo mi iz mure izvukli mnogo više riba nego vi tamo gore i zato se nemojte proseravati.ajd bog iz lijepe naše.

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      07.08.2017 ob 21:19 Franz aus ostereich gost

      Mura wie du sagst ist unsere Ostereishe und nicht eure kroatische und nicht Slowenische.So das du dir deine meinung in ar...sh rein steken kanst.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      08.08.2017 ob 6:06 jozef gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      08.08.2017 ob 19:53 gost

      Torej tretje lige bodo zmanjšali na 10 klubov naslednjo sezono krčijo na 2 ligi naj bi bilo uradno. Se pravi spomladi izpade 6 ekip nekaj lepega za tretje ligaše.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      08.08.2017 ob 22:34 gost

      Šimundža napovedal prvo mesto,prvo ligo,obenem povabil navijače,(publiko)naj se zberejo v čim večjem številu,proti Radomljam.ove moremo raščesnuti,dajmo Mura.

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      09.08.2017 ob 9:06 gost

      Po prvoj tekmi že senjajo prvo ligo. Hahahahaha

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. gost
      09.08.2017 ob 9:34 gost

      z temi igralci (15,novimi)bi tudi moja babica bila prva.

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    24. gost
      09.08.2017 ob 9:35 gost

      mura šampijon

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    25. gost
      09.08.2017 ob 9:59 ŠIMUNDŽA JE NAJBOLJŠI TRENER! gost

      V NEDELJO PROSIM, ČE STANOVALCI IZ KOPALIŠKE ULICE PRINESEJO NA ULICO OD KRIŽIŠČA ( PRI CERKVI) DO MURINOGA STADIONA RDEČO PREPROGO , DA SE BO PO NJEJ PELJAL NAŠ NAJBOLJŠI TRENER V MURINI VSEJ ZGODOVINI. TUDI UMETNI SAMOPROMOCIJSKI DIREKTORČKI ( KATERI STE DOMA NA KOPALIŠKI ULICI) IZ JAVNE UPRAVE PRIDITE IN ZAPLOSKAJTE NAŠEMU GOSPODU ŠIMUNDŽE.

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        09.08.2017 ob 10:41 gost

        Kafič trenere pogejte se od zaviste, ha,ha,ha,ha,ha... Bosanski nakladači, kodrček, Ilićov sluga, ...ha,ha...

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
    26. gost
      09.08.2017 ob 10:04 gost

      največje tele v soboti si ti sam sebi si nori mogoče ti hica škodi idi se vleži dol pa enga si zmotaj lep den ti želim umetni direktor iz mure

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    27. gost
      09.08.2017 ob 10:17 gost

      Po treh porazih Mure bodo iskali novoga trenera.

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    28. gost
      09.08.2017 ob 11:12 gost

      Proti radomljan se vračata kouter in dodlek, tako da mura spet močnejša napram prejšnji tekmi. Obeta se poln stadion in verjamem da 3 pike ostanejo doma. Dečki vsak dan trenirajo maksimalno in to se jim bo obrestovalo. Mura

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    29. gost
      09.08.2017 ob 12:59 bg gost

      Mura v nedelo razčesne Radomlje na prafaktore. Radomlje je ekipa za nabijanje gol diference. Samo Mura do groba..

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    30. gost
      09.08.2017 ob 14:31 gost

      ti boš te prvi ka te pozovejo za trenera tele mamino vsi ki do zdaj zgubili tekme do menjali trenera saj pa on ne špila zato so tam igralci ki igrajo nogomet idi se v zid zaleti

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    31. gost
      09.08.2017 ob 14:54 gringos gost

      Trener je glava Ekipe in potem pridejo šele igralci. Bom v nedeljo pogledal tekmo Mure po televizijskem prenosu, ker mi je itak brezveze na stadion iti, če lahko po televiziji gledam.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.08.2017 ob 14:40 BP gost

        če be ti biu gringos, be biu na tekme! žalostno ka boš doma glejdo, te že nejse navijač mure! ge mo pa fajn pivo na tekme piu!!

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    32. gost
      09.08.2017 ob 20:15 gost

      Šimunđa je prej šau k Cifri po nasvete, ka ga Cifer ato scat pelau, ka Šimunđa nej znau ge se jemi glava držij.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    33. gost
      09.08.2017 ob 21:24 žuti marki v penziji gost

      cifer kronični pijanec nej trener

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    34. gost
      09.08.2017 ob 21:49 gost

      HAHA, vij marke ste rejsan smesne..... dobro ka mura prote van spilala brez 7 igralcov... pa z zavoro.... pa se zaj smo pokal nesle... vij pa se samo tolazite z 3 ligo :)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    35. gost
      10.08.2017 ob 12:25 gost

      IZ MURE V NAFTO,BREZ IGRANJA IZ NAFTE V ČARDO TO JE PA ŽALOSTNO

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    36. gost
      10.08.2017 ob 15:10 svinjar gost

      kevin poredoš propadno od nogometa nk čarda je tvoj dom nika nede od tebe svinjar je tvoj menedžer ilič pa boter saj je on v čardi mejša drek stari poredoš pa pameten za deset doktorov sanja on še muro ka je nej osto ateka bogaš to je sramota da nisi samostojen

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    37. gost
      10.08.2017 ob 16:02 LFL gost

      Seljaki ki ste proti MURI lahko nam MURAŠEM vsem POPUŠITE . PA lepo v vrsto vsi pridete na red

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    38. gost
      10.08.2017 ob 19:13 gost

      Murina opozicija Gutalj,Ilić, Časar, Erniša, Vicković, Gabor, Semler... ližite d...! Mi smo Mura!!!!!! Šimundža je bog Sobote in Mure!!!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        10.08.2017 ob 21:19 gost

        Jaz sem že davno trdil, da so Štajerci bogovi za Prekmurce, ta gornji model je to potrdil..

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    39. gost
      11.08.2017 ob 10:01 gost

      Pozabil si napisat Murkoja in njegov trio,keri uničuje Muro.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    40. gost
      11.08.2017 ob 10:10 gost

      Šimundža je bog Sobote,napovedal prvo mesto,napovedal prvo ligo,nemože nam niko ništa.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    41. gost
      11.08.2017 ob 12:05 gost

      Šimundža,nagnal,iz kluba vse mlade igralce(mladince)nesposobne,ateki pa še vedno senjajo o Muri,Šimundža nagnal nesposobne igralce lanjske sezone 14,vse skupaj,ker so bili nesposobni,z to,letošnjo ekipo Mura zlahkoto med prve dve ekipi.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        11.08.2017 ob 13:32 gost

        Dober dan Ne piši na pamet,nesposoben si ti,inče te kaj moti in bi rad vedel,pokliči staršem in jih vprašaj kaj je RESNICA,ter ne pišite nekaj česer ne veste. lp

        2 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        12.08.2017 ob 11:12 gost

        Dober dan Vi vsi ki tako blatite mladince kateri sedaj niso dobili priložnosti pri članih se zamislite,še dva meseca nazaj ste jih dvigovali in jim ploskali za uspeh ki so ga naredil,sedaj pa pljuvate po njih. Ti igralci z ostalimi mladinci in kadeti so v klub s strani NZS prinesli kar zajeten kup denarja,ki bo spet končal v članskem moštvu. Koliko je ta uprava z mladinskim vodjem nesposobna se je videlo na zadnji tekmi proti Dravi,ko niso bili sposobni organizirati podelitve pokalov in medalj za osvojeno prvo mesto pri mladini in drugo pri kadetih,ter skupno prvo mesto. Če jim to nebi gratalo v prejšnji sezoni si zapomlite da mladine in kadetov še dolgo nebi bilo v 1LIGI. Vse vas ki pljuvate po teh otrocih pa vas je lahko v rit sram,ter si prej prag pometite doma če vas pa kaj zanima pa pokličite te izhodne mladince,pa jih vprašajte kako in kaj. lp

        9 0 Prijavi neprimerno vsebino
    42. gost
      11.08.2017 ob 12:45 gost

      luk je to vse delo on je bok in batina z ošlajom ki cecata muro in še deset trenerov naj pripelje enkrat bo konec tudi ruskih pejnez nikoli ni bilo v javnosti dano kolko so meli dobička od prodaje pijače od rekvizitov dresov majc itd nafta je bar dala v javnost kolko so potrošili in kolko je ilič napravo duga

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    43. gost
      11.08.2017 ob 12:48 gost

      V tretji ligi je najboljši trener FERI CIFER.

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    44. gost
      13.08.2017 ob 0:25 gost

      Među pijanicama,je Ferek najbolji,Čuješ ti !!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    45. gost
      13.08.2017 ob 8:18 gost

      5 navijačov v Mure premore mentalne kapacitete enoga človeka. Samo fer bi bilau ka bi jin za vstop na tekme računali vstopnino za enoga človeka.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.