https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Skupaj so preživeli poletne počitnice

09.08.2017 ob 7:30  

V TA Dvoršak iz Lomanoš so se tudi letos potrudili in pripravili poletno počitniško priložnost za vse tiste, ki so želeli z avtobusnim prevozom preživeti brezskrbne skupne počitniške dneve na morju in plaži mesta Novigrad , ter Istrskih Toplicah na Hrvaškem.

Že vrsto let, tradicionalno prvi teden v mesecu avgustu, v TA Dvoršak pripravijo počitnikovanje na obali Novigrada in Istrskih term. Tudi letos je bilo zanimanje za to ponudbo zelo veliko.

Pisana druščina je zajemala v največji meri Radgončane, ter nekaj gostov od drugod, šlo pa je seveda v veliki meri za stalne goste iz preteklih let. Takšni skupni počitniški dnevi vedo biti zelo veseli in družabni, tudi tokrat ni manjkalo dobre volje, smeha in zadovoljstva. Ob kopanju in poležavanju na obali Novigrada ter namakanju v bazenih z termalno vodo v termah ni manjkalo  dobre istrske kulinarike. Ob večerih so se odvijale šaljive igre, manjkala pa ni niti živa glasba, ples, druženje, ter prijetno vzdušje v mirnem ambientu Istrskih Toplic v bližini reke Mirne.

Zadovoljstvo, ki je izžarevalo vse te dni počitnikarjem je ob koncu strnilo v misel, da je najlepše takrat, ko lahko iz sočloveka privabiš njegov nasmeh in dobro voljo, ter ga tako osrečiš. Ob tej priložnosti tega ni manjkalo, saj so bili vsi kot ena družina, z obljubo da se prihodnje leto spet snidejo.

Foto in tekst: Marjan Slavič

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.