https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Letni kino 2017: I.T.

Kdaj: Petek, 18.08.2017 ob 21:30

Kje: Lendava, Gledališka in koncertna dvorana Lendava - letni oder

Poletni program 2017 – KKC Lendava

I.T. (I.T., 2016)

kriminalka

Dolžina: 88 min (1 h 28 min)

Leto: 2016

Država: ZDA, Francija, Irska

Jezik: angleščina

Scenarij: Dan Kay, William Wisher Jr.

Režija: John Moore

Igrajo: Pierce Brosnan, Anna Friel, Stefanie Scott, Michael Nyqvist, James Frecheville, Austin Swift

Režiser napetih akcij Za sovražnikovo črto, Max Payne in Umri pokončno: Dober dan za smrt predstavlja srhljivo zgodbo o premožnem poslovnežu Miku, ki vodi uspešno letalsko podjetje. Nepričakovano se znajde v zagati, vendar mu na pomoč priskoči nadarjeni računalniški programer Ed. Ko ga Mike povabi domov, da nadgradi napredni hišni tehnološki sistem, se Ed zagleda v šefovo lepo hčer. Domišljavi Mike ga izključi iz družinskega kroga, toda kmalu se mu začnejo dogajati številne nenavadne nesreče. Izkaže se, da za vsem stoji maščevalni Ed, ki z manipulacijo računalniških sistemov začne nadzorovati in uničevati Mikovo življenje.

Več informacij najdete tukaj.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.