https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

FOTO: Odbojkarjem Panvite Galex ni uspel preboj v finale

Murska Sobota, 16.4.2011  

V tekmi preobratov so odbojkarji Panvite Galexa imeli dve zaključni točki za zmago, a so se na koncu izgubili. Tako se bo UKO Kropa v finalu pomerila z ACH Volleyem, murskosoboškim odbojkarjem pa preostaja dvoboj za tretje mesto z Marciol Vodi.

Panvita Galex : UKO Kropa 2:3

(20:25, 25:23, 20:25, 25:22, 14:16)

Polna dvorana prve osnovne šole je včeraj spremljala pravo srhljivko. Domači odbojkarji so celotno tekmo lovili zaostanek, saj so izgubili prvi in tretji niz. Dobljena drugi in četrti niz je pomenil, da se bo igral peti, skrajšani niz in vse je kazalo na zmago Panvite Galexa, ki je vodila 8:6 ter imela pri izidu 14:12 dve zaključni žogi za veliko finale. Da se to ni zgodilo, je poskrbel kapetan Kroparjev Luka Slabe, ki je z odličnimi začetnimi udarci svojemu moštvu prinesel zmago.

Murskosoboškim odbojkarjem ostaja boj za tretje mesto, prva tekma z Marciol Vodi bo že v sredo v Novi Gorici. Povratna tekma bo v soboto v Murski Soboti. Če bo potrebna tretja tekma, bo le-ta v sredo, 27. aprila, prav tako v Murski Soboti.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.