https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Termah 3000 zaključili poletje s Petrom Podlunškom

Moravske Toplice, 20.08.2017 ob 7:00  

V soboto, 19. avgusta, so v vodnem parku Terme 3000 v Moravskih Toplicah ob zaključku poletja podelili poletne nagrade, ki jih je izžrebal pomurski akrobatski pilot Peter Podlunšek.

Kljub temu, da je včerajšnje vreme prekrižalo načrte in je bil akrobatski nastop Petra Podlunška odpovedan, je Podlunšek izžrebal nagrajence poletne nagradne igre. 

Glavna nagrada je bila akrobatski polet s Petrom Podlunškom, druga nagrada 2x celodnevna kopalna karta s kosilom in tretja nagrada 4x dnevna sladica v slaščičarni Cafe Praline.  

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.08.2017 ob 9:12 koper gost

      a je mudel na heliju?

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.08.2017 ob 9:37 Akrobat sobota gost

      Podlu

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.08.2017 ob 15:45 Gost akrobat sobota gost

      Podlunšek je car

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.