https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Skrito dvorišče gostilo skupino Yoham projekt II iz Izraela

19.08.2017 ob 7:30  

Skrito dvorišče je v soboto, 19. avgusta, gostilo skupino Yoham projekt II iz Izraela. Zaradi slabega vremena je koncert potekal v Gledališču Park Murska Sobota.


Zasedba: Amir Yaakobi, Einat Gilboa in Gerhard Frankhauser

Amir Yaakobi, ki prihaja iz Izraela, kjer je študiral izrazne in pojavne oblike ritma, je predan glasbi, raziskovanju zvoka in samorazvoju. Je tolkalist, skladatelj, ustvarjalec glasbe sveta z elementi elektronike. Predvsem pa je mojster starodavne šamanske tehnike trance dance, ki jo je raziskoval pri domorodnih ljudstvih v Afriki več kot 20 let, v njeni najčistejši, izvorni obliki. Svoje dolgoletne izkušnje in tehniko z veseljem deli z ljudmi po celem svetu. Ustvarja tudi glasbo za gledališče, film in ples.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.