https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Učinkovit sejemski nastop, ki postane magnet za kupce

Kdaj: Četrtek, 07.09.2017 ob 14:00

Kje: Murska Sobota, Agencija Pira

Ali veste, da le dobra tretjina podjetij resnično IZKORISTI sejemski nastop?

Čas je, da to izboljšamo!

Udeležite se praktične delavnice, kjer boste usvojili pripravo na nastop, učinkovito komunikacijo s strankami na sejmu, predelali, kako analizirati in izboljšati razstavni prostorov, okrepili zavedanje, kako motivirati vse zaposlene na sejmu k skupnemu in edinemu cilju pridobivanja strank, in usvojili kako ohraniti stik s stranko po vrnitvi iz sejma.

Posebnost in enkratna dodana vrednost te delavnice je v tem, da prejme vsako udeleženo podjetje tudi 1,5 URNI INDIVIDUALNI POSEJEMSKI COACHING, na katerem bomo na sedežu vašega podjetja pripravili akcijski načrt posejemskih aktivnosti prodajne ekipe, ki vključujejo definiranje nosilcev, sodelujočih, časovnice in potrebnih aktivnosti. Pri tem ponavadi sodeluje prodajna ekipa in vodja, ki je odgovoren za sejem.

Več informacij najdete tukaj.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.