https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Virs Bistrica premagala Bakovce

Bakovci, 18.4.2011  

V nedeljski tekmi Pomurske nogometne lige so Bakovčani po vodstvu gostov iz Bistrice po prvem polčasu zaostajali s 3:0, nato pa v drugem polčasu dosegli dva zadetka in poskrbeli za napet zaključek tekme. Na koncu so vseeno slavili gostje in iz Bakovcev odnesli vse tri točke.

Na Pomurec.com redno spremljamo dogajanje na pomurskih nogometnih zelenicah. Posebno pozornost v obliki reportaž s tekem in objave rezultatov posvečamo pomurskim nogometnim nižjeligašem. Vsak vikend!

NK Bakovci : NK Virs Bistrica 2:3 (0:3)

Strelci: 0:1 (Zver, 8.), 0:2 (Graj, 20.), 0:3 (Zver, 28.), 1:3 (Tratnjek, 70.), 2:3 (Radulovič, 74.)

Gledalcev: 150

Bakovci: Klanfar, Bencak A. (Lopert), Vurcer, Žido, Radulovič (Tratnjek), Bencak B., Nemec L., Stojanovič, Potrč, Meolic (Vukovič), Cipot (Nemec M.)

Bistrica: Vučko, Šimonka, Maučec G., Godina, Zver, Maučec I., Biro, Lazar (Hozjan), Kolenko, Žugelj, Graj (Radman)

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. Simko
      18.04.2011 ob 17:57 Simko

      Bakovci bi s to ekipo malo več točk mogli meti.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.