https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

džeZZva po enem letu s svežo glasbo ponovno v domači Soboti

04.09.2017 ob 14:00  

Prekmurski etno jazz kvartet džeZZva se po enem letih vrača na domače prizorišče, in sicer v klub MIKK Murska Sobota, kjer bodo nastopili v četrtek, 14. 9. 2017, ob 21.00.

džeZZva je v domači Soboti nazadnje nastopila avgusta lani, ko so na Skritem dvorišču posneli svoj drugi, koncertni album z naslovom Live From The Hidden Courtyard.

Skupina sicer deluje od leta 2000 in ima za sabo tudi odmeven prvenec iz leta 2014 z naslovom džeZZva, s katerim so se uvrstili na lestvico 20 naj albumov leta 2014, po izboru urednikov RTV Slovenija. So pa fantje sredi priprav na snemanje svojega tretjega albuma, ki bo najverjetneje izšel spomladi naslednje leto. Skupina tako na koncertih že preigrava nove skladbe, ki jih bo možno slišati tudi na tokratnem MIKKovem koncertu.

Več o koncertu najdete TUKAJ.

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.