https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Žuri in prireditve v Pomurju čez vikend

18.04.2011 ob 18:53  

Še enkrat objavljamo dogodke, ki so se odvijali minuli vikend. Vabljeni k ogledu številnih fotogalerij s kulturnih, zabavnih in športnih dogodkov po Pomurju...

V Beltincih podelili nagrade literarnim nagrajencem

Društvo prijateljev mladine Beltinci, ki prireja razne prireditve, tako športne kot kulturne, je na literarni prireditvi v petek v grajski dvorani Beltinci razglasilo nagrajence literarnega natečaja.


V Križevcih pri Ljutomeru odprli prvi Eko hostel v Sloveniji

V petek je v Križevcih pri Ljutomeru svoja vrata tudi uradno odprl prvi eko hostel v Sloveniji, Eko hostel »Stara pošta« YH Križevci pri Ljutomer, ki je eden izmed štirih tovrstnih hostlov v Evropi.

FOTO: Otroke in starše v Maximusu navdušila Mojca pokrajculja in zajci

V nakupovalnem središču Maximus se je že v soboto odvijalo velikonočno dogajanje. Polna dvorana otrok si je ogledala igrano predstavo Mojca pokrajculja, potekala pa je tudi razstava pasemskih zajcev. V BTC-ju v Murski Soboti pa smo ujeli nekaj utrinkov z velikonočne delavnice.


V ljutomerski knjižnici po knjige odslej tudi z dvigalom

V soboto je s slovesno otvoritvijo v Splošni knjižnici Ljutomer pričelo delovati dvigalo, s katerim bo odslej omogočen dostop v prostore knjižnice tudi invalidom, dvigalo pa bo dobrodošlo tudi za starejše osebe, mamice z otroki in ostale gibalno ovirane uporabnike.


FOTO: Nogometaši Bangladeša in Beltincev remizirali

Tekma malega nogometa v pomurski Asfaltni ligi med murskosoboško ekipo Bangladeša in Beltincev se je v soboto v Murski Soboti končala brez zmagovalca.


FOTO: Odbojkarjem Panvite Galex ni uspel preboj v finale

V tekmi preobratov so odbojkarji Panvite Galexa v soboto imeli dve zaključni točki za zmago, a so se na koncu izgubili. Tako se bo UKO Kropa v finalu pomerila z ACH Volleyem, murskosoboškim odbojkarjem pa preostaja dvoboj za tretje mesto z Marciol Vodi.


FOTO: Magazin v Nedelici

Za sobotno zabavo v Nedelici je poskrbela skupina Magazin. Oglejte si fotografije z zabave.

 

FOTO: Tek Močvirski tulipan v Veliki Polani

V Veliki Polani se je v soboto odvijal sedmi Tek močvirski tulipan, kateri je kljub spremenljivemu vremenu priteglil lepo število udeležencev. Zmagovalec Boris Kaučič je za štirinajst sekund izboljšal rekordni dosežek, med ženskami je bila znova najhitrejša Tjaša Hujs.


FOTO: Po novem porazu Nafte Rob ponudil odstop, zmaga Mure 05 v gosteh

V 28. krogu PrveLige je Nafta v Lendavi visoko z 1:4 izgubila proti Hit Gorici. To je bil že sedmi spomladanski poraz Lendavčanov, ki ostajajo na osmem mestu. V drugi ligi pa je Mura 05 gostovala v Črnomlju pri Beli krajini in slavila z 2:0.


FOTO: Prleki premagali soboške košarkarje in postali pomurski prvaki

Minulo soboto je v Ljutomeru v športni dvorani ŠIC potekal finalni turnir najboljših štirih ekip rednega dela Bioplin Gjerkeš Pomurske košarkarske lige (PKL) 2010/2011. Prvaki so postali igralci prve ljutomerske ekipe PŠK Ljutomer 1, ki so v napetem finalu ugnali ekipo KD Sobota z rezultatom 68:66.


FOTO: 7. obletnica Spartacusa

V soboto so v Spartacusu praznovali 7. rojstni dan. Oglejte si fotografije z obletnice.


FOTO: V Gornji Radgoni vikend minil v sejemskem vzdušju

V Gornji Radgoni je minuli viked potekal 7. Mednarodni sejem lovstva in ribištva in 1. Mednarodni sejem aktivnosti in oddiha v naravi, ki se predstavljata s skupnim imenom, sejem LOV.

 

FOTO: Velikonočna razstava v Turnišču

V Občini Turnišče so v Vaški dvorani pripravili razstavo velikonočnih pirhov, domačih dobrot in drugih okraskov iz najrazličnejših materialov. Razstava je potekala od četrtka do nedelje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.