https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Neznanec vlomil v avtomat s pijačami

19.04.2011 ob 9:37  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, enajst kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, požar in osem primerov povoženja divjadi.

V vseh petih prometnih nesrečah je nastala samo gmotna škoda.

Na področju kriminalitete so obravnavali sedem tatvin, dve poškodovanji tuje stvari, en vlom ter ogrožanje varnosti. V dveh primerih je bila obravnavana tatvina drevesa iz gozda, tatvina otroške jakne, tatvina stekla z zunanjega vzvratnega ogledala, tatvina platišč z gumami, tatvina bencina ter tatvina električnega kabla. Poleg tega je bil obravnavan tudi vlom v avtomat s pijačami, poškodovanje zapornice pred zdravstvenim domom in poškodba osebnega avtomobila.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili.

Iz neznanega vzroka je v Gornjih Slavečih zagorelo listje ter suho vejevje na površini 40 arov. Požar so pogasili gasilci. Škoda pri tem ni nastala.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali čez dan na relaciji Radenci – Ljutomer – Lendava.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.