https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Zaščitite svojo idejo na platformi prihodnosti »Save ideas«

18.09.2017 ob 9:30  

Kolikokrat ste imeli idejo, vendar niste vedeli, kako bi jo zaščititi? Ali pa niste imeli sredstev oz. časa za delo pri njeni uresničitvi? Ideje, rešitve, umetniška dela... so izginila za vedno. Sedaj je na voljo platforma, kjer lahko komunicirate, posredujete in uresničujete svojo ustvarjalnost brezplačno.


Save Ideas©  ponuja storitev za vsakogar – za študente, umetnike, oblikovalce, mala podjetja in preudarne inovatorje, ki so bodisi nekaj ustvarili, bodisi imeli idejo, vendar nimajo časa ali denarja, da bi avtorsko zaščitili svoje delo, niti da bi iskali zainteresirane vlagatelje in kupce. Z registracijo svojih intelektualnih del na spletni strani Save Ideas©   boste  samodejno prejeli Time Certificate™, v katerem bo naveden točen datum in čas predložitve, kar lahko uporabite za dokazovanje oz. zaščito vaše intelektualne lastnine.

Cilj ustvarjalcev platforme je ustvariti spletno skupnost, ki bo vsakogar spodbudila k interesu za ideje, njihovi izmenjavi, dialogu in medsebojni komunikaciji; hranjenju oziroma zaščiti predloženih intelektualnih del; možnosti za izpostavljanje idej na globalni platformi in seveda k povezovanju ustvarjalcev z zainteresiranimi deležniki, predlagatelji in vlagatelji, da bi na ta način uresničili svoj potencial.

Če želite sodelovati, si lahko ustvarite brezplačen račun na naslovu https://save-ideas.com, kjer naložite svoje ideje, rešitve, umetniška dela ali katero koli drugo obliko intelektualne lastnine. Storitev, ki jo ponujajo: 100% brezplačna družbena platforma, pravna podpora, povezava z vlagatelji, poslovni razvoj.

Kot napovedujejo, kmalu prihajata še aplikaciji za iOS in Android, ki bosta omogočili vrsto novih funkcij in medsebojno komunikacijo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.